lauantai 1. marraskuuta 2014

Nightmare or Power // Halloween

taisi mennä jo... Mutta hei, juhlien jälkeenpäin juhliminenhan on ihanaa! Palataan tunnelmiin ja sitä rataa :D

Halloween on joka vuosi aina enemmän ja enemmän esillä. Suurena kaikenlaisen kauhun ystävänä rakastan kyseistä juhlaa ja siihen liittyvien shoottien ideoimista. Siksi sateinen viikko oli osittain pettymys, mutta se sai minut kokeilemaan jotain aivan uutta kuvian suhteen! Toinen shootti sisältää muutaman sisäkuvan, jotka muttuivat ensin vahingossa keltaisiksi ja sitten tahallaan mustavalkoisiksi :). Se shootti on myös enemmän se halloween-shootti.

Ensimmäisenä lähdetään normaalista pihakuvasarjasta, kun sade tohti hetkeksi lakata. Aamulla nurmikolle oli asettunut hieman kuuraa, joka pysyi siinä ihmeen kauan. Tarkoitus ei aluksi edes ollut lähteä kuvaamaan, mutta en voinut hillitä itseäni, koska valo oli kerta kaikkiaan niin kaunis. Lisäksi toinen shootti oli jäänyt hieman lyhyeksi ja katselin tuossa aivan ihania halloween-postauksia. Teki sitten itsenikin mieli väsätä hieman korempi postaus tänään. 
Mukaan lähti yllättäin Derek, vaikka herra kärsiikin jo viimeksi mainitusta vaatepulasta. Muistin laatikon pohjalla lojuvat eläinhaalarit, koska nehän liittyvät paremmin kuin hyvin halloweeniin! Haalari oli ehkä aavistuksen pieni Derekille, mutta parempi sekin kuin ei kuvia laisinkaan. Mukaan lähti tietenkin herramme deitti Lucia, jolle eläinhaalari sopii paremmin kuin hyvin :). Derek piti päällään oranssia ja mustaa, Lucia sen sijaan valkomustaa. 

Jälkimmäisessä shootissa tähtenä on meidän uusin tyttömme, Norrie, joka pääsi käyttämään erikoistaitojaan. Itse asiassa näin noin kuukausi pari sitten saman kaltaisen shootin legoista, johon rakastuin <3. Nyt kun lähdin miettimään mukavaa ideaa sisäkuvaukseen en päässyt tästä ideasta mitenkään eroon. Shootti sisältää paljon värejä, vaikka kuvat ovatkin mustavalkoisia ;) Muutamalla helpolla kikalla sain kuvista halloween tyylisiä. Tässä shootissa sain harjoitella siiman käyttöä vielä enemmän ja tällä kertaa se onnistui hyvin!


Kuurashoot

Sad Horror Piano Music <3

kuura
kuura-2
kuura-3
kuura-4
kuura-6
kuura-7
kuura-8
kuura-9
kuura-10
kuura-11
kuura-12
kuura-13
kuura-15
kuura-16
kuura-17


Vaihtakaa musiikki tässä välissä, se on aika tärkeä seikka!


Nightmare or Power?

Avenged Sevenfold - Buried Alive

lego
lego-2
lego-3
lego-4
lego-5
lego-6
lego-7
lego-11
lego-8
lego-9
lego-10

Hieman bändifanitustakin tässä samalla pystyin tökkäämään tähän väliin. Tässä oli tämä varsinainen halloween kuvasarja ja mielestäni onnistuin aika hyvin! Lisäksi tämä legojen leijuttaminen kertoo jotain olennaista Norriesta, koska neidin profiili on puuttuva vielä vähän aikaa. 

11 kommenttia:

 1. tiputteliks sä noita legoja vai leikkasikko sä ne ja liitit noihin kuviin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan saanan puolesta: Hän käytti siimaa c: Joissakin palikoissa näkyy se siima, jos tarpeeks tarkasti kattoo.
   Mutta ihania kuvia ♥

   Poista
 2. Ihania kuvia varsinkin noi lego kuvat♥
  Lucia ja Derek on söpöjä tui tui :3

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia, pidän todella paljon tuon lego-shootin ideasta ja toteutuksesta! :3

  VastaaPoista
 4. Woou noi shootit oli niin ihania. *-* ♥ Toi eka oli niin yyber söpö ja sit toi lego oli niin erikoinen ja hieno. :3 Molemmat tosi hyvin toteutettu.♥

  kiiun-nuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Wooou aivan ihanai shootteja, upeesti muokattuja! <3 nun

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille :3
  Kommentit hieman hiljaisia? :D

  VastaaPoista
 7. Uuu upeita shootteja <3 -hienot muokkaukset :3

  VastaaPoista
 8. upeita shootteja, tykkään erityisesti tosta legoshootista *u*

  VastaaPoista