lauantai 15. marraskuuta 2014

You Raise Me Up

"To more than I can be."

No nyt se lumi todellakin lähti ja jälleen on pimeää ja harmaata... Mutta mikäs siinä, kohta joka tapauksessa kuvataan muutama kuukausi valkoisella taustalla! 
Pidän nykyään kaikista eniten kuvista, joissa näkyvillä on muutakin kuin nukke. Tällä hetkellä ajattelen, että kuvista parhaita ovat sellaiset, joissa taustaa näkyy nuken ympärillä ja nukesta enemmän kuin vain pää. Lisäksi rakastan sitä, kun tausta kaukana takana himmentyy kauniisti. Tykkään hankkia kuviin pientä rekvisiittaa tai kuvata nukkeja yhdessä, jotta yksitoikkoisuus ei pääsisi valloilleen. Näissä kauempaa otetuissa ja laajemmissa kuvissa ongelmana on kuitenkin tarkennus, sillä kameran näytöltä tai linssin läpi ei kuvausvauheessa näy, missä kohtaa tarkennus kyseisessä kuvassa on. 

ripsi-20

Sain viime viikolla toimituksen Saksasta, Plasticpopilta siis. Tilasin sieltä vähän aika sitten kaksi paria lisäkäsiä vanhemmille tytöille ja Norrielle obitsun. Tilasin silloin myös peruukit Norrielle, mutta tilaus ei kai koskaan mennyt perille, koska laskua tai muuta ilmoitusta ei ilmestynyt, joten peruukit tilattiin uudestaan eilen. Jospa nekin saapuisivat joskus, niin tyttö pääsisi eroon tuosta aika jännittävästä peruukista. Revin peruukin joka tapauksessa irti, jotta sain obitsun paikoilleensa. Pää ei keiku paljoa, mutta hieman kuitenkin... Muista obitsukauloista poiketen, Norrien kaulassa on teipin sijaan lankaa estämässä keikkumista. Se ei ehkä painu kasaan ja kulu niin herkästi. Obitsun vaihdon yhteydessä tyttö sai myös paljon pidemmät ja tuuheammat ripset, jotka saivat Norrien ilmeen muuttumaan enemmän tavalliseksi, koska silmät vaikuttavat olevn ikäänkuin rauhallisemmat.
Tässä shootissa mukana olivat Lucia ja Norrie, meidän vaaleat tyttömme. Lucia pukeutui muuten hyvinkiin perinteisiin vaatteisiin, paitsi tuubihuiviin, joka on itse asiassa Carrielle hankittu. Lucia jäi hieman vähemmälle osalle shootissa, koska häntä käytin vain esittelemään jo kauan kaivatut lisäkädet :3. Norrie oli ehkä enemmän kuvasarjan tähti. Tytön asu oli mielestäni onnistunut, juuri Norrie tyylinen! Onnistuin toteuttamaan muutaman yhteiskuvankin ja kaiken kaikkiaan kuvia on tällä kertaa enemmän kuin normaalisti.

Musiikki jos tykkää :)

ripsi
ripsi-2
ripsi-3
ripsi-4
ripsi-5
ripsi-6
ripsi-7
ripsi-8
ripsi-9
ripsi-10
ripsi-11
ripsi-12
ripsi-13
ripsi-14
ripsi-15
ripsi-16
ripsi-17
ripsi-18
ripsi-19

Sain muuten Norrien tarinan valmiiksi, joten profiili tyttöselle ilmestyy mitä pikimmiten! <3
Näkemisiin!

7 kommenttia:

 1. Niin ihania kuvia!! >3< Sulla on niin kauniita nukkeja ja toi kolmas kuva oli aivan ihana! :3

  VastaaPoista
 2. Wou aivan ihania kuvia! <3 :'3
  Ja nätit vaatteet tyttösilläsi c:

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita kuvia taas kerran! Pidän todella paljon Lucian vaatteista tässä shootissa. ^^

  VastaaPoista
 4. Wauu, aivan ihania kuvia > u <
  Suloisia asuja neitosilla c:

  VastaaPoista
 5. ^Ihanaa, kiitos teille, jotka viitsitte näpytellä muutaman sanan <3

  VastaaPoista
 6. Onpa siinä erilaiset tytöt ja kuitenkin jokseenkin samanlaiset. Tuo Norrie on vihaisen näköinen, onko hän?

  VastaaPoista