keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Laatu Räpsyttimet

Ennen kuin tajusinkaan, kuinka kiireinen viikko tämä tulee olemaan, vaihtelin viikonloppuna tytöille hieman tuuheampia ripsiä. Nyt olen tyytväinen kaikkien räpsyttimiin!

Kävin sunnuntaina jonkun näköisellä joulutorilla ja se oli pystytetty todella kauniiseen paikkaan :3. Rakastan vanhoja rakennuksia ja aitoja sekä kaikkea muuta hieman vanhalta näyttävää. Koen suurta heikkoutta lohkeileviin tiiliseiniin, ne ovat täydellisiä taustoja kuville! Tarkoitus oli ensin kuvata siellä torilla Carrieta JA Reginaa, mutta lumisade yllätti todella nopeasti, joten jouduin pakenemaan tyttöjen ja kameran kanssa autoon. Carriesta kuitenkin sain todella kivat kuvat siellä kylässä ja olen tyytyväinen, että ehdin kuvata juuri Carrieta, koska tyttöä ei ole näkynyt blogissa pitkään aikaan. Minun muistaakseni en ole näyttänyt teille edes Carrien uutta vaatekertaa, joka on tälläkertaa hieman arkisempi: Farkut ja ystäväni tekemä villatakki :)
Reginasta nappasin kuvia, kun tulimme kotiin, koska halusin ehdottomasti nähdä, miltä uudet ripset näyttävät kuvissa ja muuttuuko tytön ilme yhtään. Kuvien ottamisen aikaan oli alkanut nähtävästi jo hieman hämärtää, koska suurin osa kuvista oli pilalla rakeisuuden takia. Saatte kuitenkin muutaman demo-kuvan Reginan uudesta ilmeestä, jotka tosin on kierrätetty Picmonkeyn kautta, jotta saatte jotain muuta ajateltavaa kuin rakeisuuden xD

Minusta myös kuvien tekniikassa on eroa ;). Käytin isän kameralaukusta lainattua objektiivia, jossa on paljon parempi zoomi. Kyllä, minun kamerassani ei ole zoomia juuri ollenkaan. Nuken naamaa on helpompi kuvata läheltä ja lisäksi tykkään siitä, kun tausta blurraantuu mikä sana ._. hieman. 
Sanokaa toki, näättekö kuvissa tai niiden laadussa jotain eroa edellisiin!

Snowy Music - Sopii vähän paremmin Reginan kuviin :)

pitkä
pitkä-2
pitkä-3
pitkä-4
pitkä-5
pitkä-6
pitkä-7
pitkä-8




pitkä-9
pitkä-10
pitkä-11
pitkä-12
pitkä-13

Kertokaas, mitä piditte? :) Mitä teidän viikkoon kuuluu?
Ja hei, mitä tykkäsitte Reginan ripsistä? Ö_Ö

9 kommenttia:

  1. Todella kauniita kuvia! Carriella on tosi suloiset vaatteet, varsinkin toi villatakki. ♥ Carrie on muutenkin tosi suloine. 6. vika Carrie-kuva on tosi ihana, ku se nojailee tohon tolppaan.
    Myös Regina kuvat on tosi hienoja. Noimuokkaukset tuo kuviin ihanan taijanomaista tunnelmaa. Toi eka Regina kuva on ihana! >3< Hassua, miten nuken ripsiä vaihtamalla voi muuttaa ilmettä niin paljon. Reginalle ehdottomasti sopii noi uudet ripset.
    Mullakin on ollut (ja on vieläkin )ihan yber kiireinen viikko...~T_T~ Ja ens viikko. =_= Pidän tällä hetkellä taukoa Matikankurssityöstä, mutta kohtapa sitä pitää taas jatkaa...

    VastaaPoista
  2. Voieiii aivan ihania kuvia! <3
    Sun nuket on ihania ja noi Reginan uuet räpsyttimet on kiwat n u n <3

    cheerful-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Awwws *o*!! Aivan ihania kuvia<3!! Mä niin rakastan Carrieta ja toi peruukki sopii neidolle loistavasti n 3 n! Reginakin näyttää jotenkin huolitellummalta ja vielä entistäkin paremmalta noitten upeitten ripsien ansiosta! Kuvat ei tosiaan näyttäny kyllä musta yhtään rakeisilta näin kun kännykällä katsoin c:! Sun kaikki postaukset on aina oikeesti ihan täydellisii ÓwÒ!

    VastaaPoista
  4. Ihania ovat kummatkin neitokaiset :3 Ja nuo Reginan ripset on hienot! Millä pistät ne kiinni? Siis jos laitat ne liimalla niin olisi kiva tietää millä, kun itsekin pitäisi tyttösilleni lisätä ripsiä ? Mutta Carrie on ULTRA HYPER EXTRA SÖPÖ <3 <3 <3 Aivan ihana

    VastaaPoista
  5. Omg *o* Kiitos aivan hyber mahtavista kommeteista :33!!
    Ja tuotas noin... siis laitan tytöille ripsiä ihan eriKeeperillä :)

    VastaaPoista
  6. Oii ihania kuvia :) Oletko ostanut tuon Carrien villatakin jostain vai oletko tehnyt sen ite? :)

    http://happypullips.blogspot.fi/

    VastaaPoista