sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Buried Alive....

"with guitar, you know ;)"

Muistanette postauksen viime kevättalvella, jossa Regina keikistelee mustissa ja kontrasti loistaa. Aika moni varmasti tietää, että lumikuvat ovat lumikuvia, hieman samanlaisia aina :D.

Taas on ennustettu lämpenevää loskasäätä, joten hangen viimeiset päivät piti hyödyntää. Lähdin sitten valkoisen vanhan taljan kanssa jo hieman kuraiselle pihamaalle, niihin viimeisiin lumiläjiin! En toteuttanut shoottia viimekeväisen samankaltaisen shootin inspiroittamana, mutta aloin kuvatessani pohtia, ett tästä tuli hyvinkin samankaltainen. Ei se huono asia ole, sillä pidän siitä shootista vieläkin.

Pääsette katsomaan sen tästä :)

guitar-13

Olen aivan korviani myöten rakastunut :3 ... Nimittäin Norrien mukana tulleeseen kitaraan! Omistan syvän rakkauden kaikkeen musiikkiin, enimmäkseen vieläpä pianoon ja kitaraan. Olihan se kitara nyt ainakin kerran vielä pakko tökätä mukaan kuviin. En ensin ajatellut edes ottaa sitä, mutta se sopikin Reginan ulkoasuun tänään hyvin, kiitos Norrien korut ja muut pienet asusteet. Lopulta kitarasta tulikin shootin idea tai ainakin sen tukipilari. Kyllä Regina tulee aina olemaan nukeista se, joka tietää minut parhaiten. Kun tuntuu, että mukana kuvioissa pyörii idea, jonka toteuttaminen epäonnistuu helposti tai joka latistuu tai näyttää huonolta kuvissa, luotan aina Reginaan. Eikös ole niin, että Regina saa kaiken näyttämään hyvältä 8).
Neiti pukeutui tänään hieman poikkeuksellisesti. Harvemmin pienin nukkejeni päällä on nähty mitään noinkin röyhelöistä ja massiivista. Reginan valkoinen mekko on taiteiltu vain Carrien alushameesta, jonka helma levittyi äärimmäisen kauniisti. Lopulta ei asusta kamalasti mitään monimutkaista löytynytkään, koska en halunnut peittää mekkoa liialla asustamisella. Lähinnäkin jännittävyyden ulkoasuun tuo mustan ja valkoisen kontrasti, joka jatkuu Reginan kasvoilla ja edelleen polkkamallisessa peruukissa.

Tein Norrielle muuten tilauksen viime viikolla. Obitsu tilattiin ensisijaisesti, koska tytöltä todellakin puuttuu tällä hetkellä toinen käsi, koska ranne katkesi heti ensikättelyssä. Lisäksi tilasin kaksi Formydollin peruukkia ja paljastettakoon, että väreinä ovat valkoinen ja harmaa. Norrie saa kunnian olla ensimmäinen lapsonen täällä, joka omaa "yliluonnollisen" hiusvärin!

Lähinnäkin tästä se alku käy tähän shoottiin :)


guitar
guitar-2
guitar-3
guitar-4
guitar-5
guitar-6
guitar-7
guitar-8
guitar-9
guitar-10
guitar-11
guitar-12
guitar-13
guitar-14
guitar-15
guitar-16
guitar-17

Miten mielipide muuten Reginan silmistä? Onko se juttu nuo harmaat vai ehkä ne vanhat siniset?

Aina huomaan unohtavani kiittää joistakin kommenteista, joten tässä kiitos nyt ihanille kommenteille, joita tämä blogi on keräänyt! :3 Ja kiitos aktiivisille kommetoijille ja niille satunnaisillekin! <3

Nähdään sitten loskaisen arkiviikon jälkeen taas! :D

13 kommenttia:

  1. Harmaat sopii mun mielestä paremmin ^^
    Ihanaisia kuvia oot muutes ottanu c:
    Reginalle sopii tosi hyvin valkoinen väri ylipäätään nun

    VastaaPoista
  2. Wääh Regina olet niin kaunis *___*♥ musta sille sopii nuo simmut liian hyvin ♥
    toi kitara todellakin on ihana ja wäwäwäwä ihana tunnelma ja ihanat vaatteet!♥ en osaa sanoa muutakuin ihanaa♥;___;

    VastaaPoista
  3. Regsu on aivan miellettömän kaunis (pitää varoa sanojaan, etten saa Nevin vihoja päälleni :'D) rakastan sen peruukkia ja nuo kuvat oli ihanaisia♥. Reginalle sopii kyllä aivan kaikki, mutta älä ikinä pliis ota tuote peruukkia pois se on niin ihana >//////<.

    VastaaPoista
  4. Minusta nuo harmaat sopii ainakin talveen ja muutenkin Reginalle :)

    VastaaPoista
  5. Täytyy kyllä kompata noita edellisiä kommentoijia: Regina on aivan älyttömän upea ja kaunis neiti! Tykkään noista harmaista chipeistä mielettömän paljon, sopvívat Reginalle todella hyvin~ Ja ihania kuvia! ;--; ♥ Sait uuden lukijan c;

    VastaaPoista
  6. ihan mahtava shootti, kuvat oli tosi tarkkoja ja hyvälaatusia ♥

    VastaaPoista
  7. Reginalle sopii molemmat hiirrmmuisen hyvin! ♥
    Et kyllä missään nimessä pakota päättämään!

    VastaaPoista
  8. Todella kauniita ja talvisia kuvia! ^^

    VastaaPoista
  9. Aivan mahtavaa, näin ihania kommentteja o.O :3
    Kiitos hei jokaiselle! :*

    VastaaPoista
  10. Ihania kuviaa >3< Regina on niin ihana nukke ja tää shootti oli aivan mahtava! :3

    VastaaPoista
  11. Ihana shootti, tuo mustan ja valkoisen kontrasti sopii kyllä täydellisesti yhteen Reginan kanssa. Ja neidin stailaus on taas huippu <3 ja harmaat chipsit sopivat minusta neidille paremmin :3

    VastaaPoista