maanantai 27. lokakuuta 2014

Rakeiden mukana UUSI pikkuinen! :3

Ajattelin, että toimitus olisi paljon hitaampi, mutta tämäpäs olikin positiivista! Neitipuolinen henkilö saapui hyllylle tänään, Pullipstylesta asti. Vain kahdessa viikossa!

norrie

Hänellä on taivaansiniset silmät. Hänellä on lumenvalkoiset hiukset. Hänellä on punaiset poskensa kuin otsahiuksensakin. Hänellä on pienet kämmenet ja vielä pienemmät varpaat. 
Hän on malliltaan Dal Edge.

Itse asiassa haaveilin Dalista jo keväällä ennen Carrieta, isoa BJD-ostostani. Toisaalta silloin mallisuunnitelma oli täysin eri, aivan kuten vielä kolme viikkoa sitten. Minun piti tilata eräs hieman suunnitelmiini sopivampi tyttönen, mutta juuri sinä iltana, kun tilaus lähti liikkeelle, oli kyseinen malli kadonnut myytävistä. Lopulta olen kuitenkin paljon tyytyväisempi tähän, vaikka peruukkisuunnitelmat hieman tässä metakassa muotoutuivatkin uudestaan. 
Meikit ovat neutraalit ja kulkevat punaisen ja harmaan sävyissä (huomaa se punainen seilmämeikissä). Ehdoton plussa kyseisessä mallissa on tytön Stock-chipsit. Ne ovat mahdollisesti vielä elävämmät ja kiiltävämmät, kuin uusina tilatut! Lisäksi rakastuin niiden väriin :3. Suunnitteilla tytölle on mahdollisesti jollain tapaa harmaaseen viittaava peruukki. Tuhkimohan siitä tulee, kaikessa tuhkaisuudessaan sitten. 
Mitä mieltä, sopisiko harmaa peruukki?

Tyttö sai nimekseen Norrie, mutta enempää hänestä emme tiedä. Tarina ei ole vielä edes aluillaan, koska en yksinkertaisesti keksi, miten Norrien saisi menevästi kytkettyä muiden joukkoon. En tahtoisi toteuttaa mitään klassista pikkusiskosatua, joten miettimistä vielä riittää. Mutta koska kuvatarina ei oikein kulje tarinoin oikeasti paljon, mutta en jatkosarjoja >.< ei roolilla onneksi ole kiirettä. Lisään nukkeprofiilin, kun opimme tuntemaan tytön paremmin! :) Alkuun kuitenkin voin sanoa, minkä jo ilme paljastaa. Norrie on hieman kipakka ja tietenkin päättäväinen. Luonne on kaikenkaikkiaan sellainen, joka varmasti asettuu jossain välissä pahasti vastakkain Reginan kanssa.

dal
dal-2

Mitäs kaikkea Norrie pitikään mukanaan... No, tietenkin paketista löytyi ständi ja Dal Edgen oma kortti. Lisäksi mukana oli kitara, jonka tajusin saavani vasta tilauksen jo lähdettyä. Aivan mahtavaa, että näinkin sattumalta sain nukkekokoisen kitaran, tosi kiva! Paketin seinällä näkyy olevan myös pussi kenkiä, eli tavanomainen kenkäpari. Toisella seinällä on pussi, joka piti sisällään kitaran mukana tulleet plektrat ja olkanauhan.
Dal Edgen stock-asuun kuuluu paljon karvaa ja röyhelöitä :3. En siihen ole vielä kovin tarkasti tutustunut, mutta näin päällipuolisesti kykenen sanomaan, että eripari sukat tältä pahikselta löytyy. Muu asu koostuu itse asiassa kai vain kahdesta kappaleesta, suloisista karvahousuista ja mekosta, joka saa asun näyttämään monimutkaiselta. Kaulassa Norriella oli kaulapannan tapainen koru, samanlainen myös ranteessa. Toisessa kädessä on pitsihanska ja musta nahkainen "korsetti", jonka rannepäässä on ihanan pörröinen karva.

Alkuperäinen peruukki on kai mohair-peruukki? Kovasti ainakin sitä omaa käsitystäni vastaa :D. Se on hieman ikävän värinen, varsinkin tuon punaisen osan kohdalta, mutta mukava muotoilla. Ainoa, mikä kiireesti pitäisi hankkia on obitsu, koska neidin ranne pääsi katkeamaan.

No mutta nyt kuviin! :). 
Napauttakaa musiikki päälle, niin saatte käsitystä Norriesta hieman.


dal-3
dal-4
dal-6
dal-7
dal-8
dal-9
dal-10

Hieman pääsi tuo kellojen siirtäminen ja koulupäivä aamupäivällä kummittelemaan kuviinkin, nimittäin rakeisuutena. Viikonloppuna ehtii rynnätä pihalle jo aamupäivästä, jolloin valoa riittää, mutta näin arkiviikkona ei jää aikaa kuin iltapäivään.

Nähdään varmasti pian, koska Norrieen on tutustuttava enemmän!

12 kommenttia:

 1. Oiij onnea uudesta nukesta! ouo
  Norrie on khyl suloinen <3
  Ja ihania kuvia! :33

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka ihana Dal. ♥♥

  kiiun-nuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta nukesta !
  Ihana Norrie, rupesin eniten tykkäämään tyttösen face-upista. * o * Jotenkin se sopii hyvin luonteen kanssa.
  Olen jotenkin todella huono mahmoittelemaan nukeille uusia peruukkeja päähän, sillä lopputulos on ihan päinvastoin mitä olen aluksi ajatellut. Uskon silti, että harmaa peruukki sopisi tälle erittäin hyvin ! :3
  Osasit hyvin kuvata uutta neitiä, tosi ihana uusi tyttö. <3

  VastaaPoista
 4. Nätti tyttönen :3 Eh, tiedän ton tunteen, että ku oot tilaamas, niin se oma katoaa sieltä valikoimasta just sillon. Voiko olla ärsyttävämpää kuin se, että se oma grail palaa takaisin myyntiin vain kaksi viikkoa Myöhemmin? :D Noh, ehkä on pääasia ettei tee mitään heräte ostoja ja on ite tyytyväinen vaikka olisikin heräte osto :3 (mitä mä selittelen? :"D kauhee tämmöne avautumisen opastus xd eiku mitä..)

  VastaaPoista
 5. En olekaan aiemmin huomannut kuinka ihana meikki Edgellä on! Ja stock-chipeistä ei voi olla kuin pitämättä, kuvissasi tuo ihana väri ja loiste pääsevät oikeuksiinsa <3 Lisäksi olet saanut neitosen posetettua kuvissa mahtavasti ilman obitsuakin (mitenkaikkiosaavatwää)

  Harmaa peruukki voisi toimia upeasti Norrien silmien kanssa, mikäli niitä ei ole suunnitteilla vaihtaa. Silmien väri pääsisi vielä enemmän oikeuksiinsa, joskin harmaa sopisi hiustenvärinä tuolle mallille muutenkin ^^ Harmaapäitä on aika harvassa, en saa äkkiä mieleen yhtäkään harmaahiuksista dalia...

  Muttapa onnea vielä uudesta laumanjäsenestä, jään odottamaan innolla lisää kuvamateriaalia ihanuudesta ♥︎

  VastaaPoista
 6. ^^Kiitos teille! Ihana saada kommentteja, vaikka yleensä arkipäivien postaukset vetävät inasen vähemmän katsojia :D

  VastaaPoista
 7. Onnea uudesta nukesta! Oikein kiinnostava dal, varsinkin nuo chipit ovat aivan ihanat <3

  VastaaPoista
 8. Voi ei kuinka lutunen otus siellä, tuitui ; - ; <3
  Googlailin vähän ja omg todellakin sopis harmaa peruukki koska esim. tää kuva ; http://fc06.deviantart.net/fs71/i/2011/230/6/6/elea__dal_edge_17_by_spiti84-d4706yr.jpg
  Mutmut onnee uudesta neitosesta ; __ ; <33

  VastaaPoista
 9. Oiih, onnea uudesta nukesta! :3 Neidin chipsit ovat ihanat ♥

  VastaaPoista
 10. onnee uudesta nukesta, aivan ihana on <3

  VastaaPoista
 11. Noniin kuolema taattu, ihana neitonen ♥ *0* Anteeksi, kommentointi tms. jäänyt kun en oo kovin aktiivisesti lukenut blogeja tässä varmaan kuukauteen ^^" Mutta, ryhdistäydyn nyt ja kommentoin aktiivisemmin!~

  VastaaPoista