perjantai 17. lokakuuta 2014

Sokean silmät ovat hopeaa

Ah, kaikille niin tuutu ulkoasuun tyytymättömyys :). Joten pahoittelen viime päivien aikana mahdollisesti näkynyttä ulkoasun holtitonta muokkaamista. Mutta ystävät rakkaat, NYT se on valmis! :3

Olin syysloman alkupäivät hieman katselemassa Ruotsin puolella enkä nähnyt viisaaksi ottaa nukkekatrasta mukaan laivamatkalle. Kuvaamiselle ei olisi kuitenkaan ollut aikaa. Sittemmin olen viettänyt syysloman tarkoituksenmukaisesti, nukkuen, nukkuen, syöden ja no... mahtuihan tähän muutama kaverikin! Minulle tuli täysin puskista tämä loman lopun häämötys. En tajunnut ollenkaan, kuinka nopeasti aika lopulta meneekään! :D Nyt kuitenkin on ihana hetkeksi rauhoittua tämän bloginkin pariin. 
Kaipasin pitkästä aikaa hieman vanhanaikaisen tunnelman omaavia kuvia, joten oli hyvä sauma näpsiä sellaisia :). Olen kuvannut Reginaa todella paljon, mutta minkäs mahdat. Derek on hieman vailla sopivia vaatteita, joten jos joku myy Taen vaatteita --> voisitko hymyillä tänne päin? Mietin, että Regina on näyttänyt hyvinkin samalta jo aikakaudet, joten tein pieniä väliaikaisia muutoksia. Reginan koko olemus on tallentunut tytön syvän sinisiin silmiin. No, tällä hetkellä nuo silmät ovat laatikon pohjalla ja Regina sai hopeisen katseen. Hieman kodittomat harmaat chipit pääsivät käyttöön jälleen. Harmaa tuo aina hieman vanhanaikaisen tunnelman ja kun sen yhdistää perinteiseen polkkatukkaan, on tulos täydellinen!

Itseasiassa tämän shootin idea oli saada otettua blogille mukavan näköinen banneri. Siksi taustalla ei ole kuin kuvausnurkkauksen harmaat pahvit. Kuvaan todella harvoin ilman luonnontaustaa tai muutenkaan missään kuvausnurkissa tai -kopeissa, koska mielestäni niistä tulee kuviin aina hieman tylsä sävy. Kavahdan passikuvamaisia otoksia. Mielestäni onnistuin kuitenkin yhdistämään harmaan taustan ja vanhanaikaisen teeman hyvin kerrankin. Itse asiassa tämä on ensimmäinen "taustaton" shootti, johon olen aidosti tyytyväinen. Kuvat ovat kaikki hieman samanlaisia, mutta tällä kertaa olen panostanut enemmän tarkennukseen ja optimaalisiin väreihin ja valoihin.

Pianoa, olkaa hyvä!

boksi
boksi-2
boksi-3
boksi-4
boksi-5
boksi-6
boksi-7
boksi-8
boksi-9
boksi-10

13 kommenttia:

  1. Suloisia kuvia ja nuo harmaat silmät antavat Reginalle rauhoittavamman katseen kuin siniset, vaikka nekin ovat erittäin hyvin nukelle sopivat ^^" Kuvien tausta ei tosiaan ollut mikään erityinen, mutta sekin toi omanlaista rauhallisuutta shoottiin - ulkona kaikki luonnon värit kun pyrkivät kuvaan ainakin bokehin muodossa. Ja kuten itse mainitsitkin, niin näissä on kyllä tarkkuuteen ja valoihin panostettu! :)

    Yksi asia minua jäi kuvissa häiritsemään - tuo panta on vetänyt hiukset taakse ja paljastaa nuken ohimot, mikä näyttää ainakin minun silmään hassulta. Tietysti kyseessä on kuitenkin vain makuasia :D Minusta voisit kuitenkin jatkossa ainakin kokeilla laittaa niitä hiuksia myös kasvojen puolelle c:

    VastaaPoista
  2. Aww tosi ihania kuvia, Reginalle sopii tosihyvin tuo peruukki ja chipit! c:

    Uusi ulkoasukin on ihanaa♥

    VastaaPoista
  3. Regina on niin kaunis aina :3♥. Noi simmut on aivan ihunaiset ja toi polkkatukka sopii reginalle mielettömän hyvin :D! Tosin itseänikin häiritsi Allin mainitsema asia, eli ohimot :'>. Mutta muutoin kuvat olivat ihania ja todella esteettisiä :3.

    VastaaPoista
  4. Olen aina arvostanut alku "puheesi" pituutta ja sanarikkautta ! :) Sitä on mukava lukea, vaikka joskus saattaa olla sellainen päivä ettei jaksa tulkita loppuun saakka. ^^' Että kyllä osaat kirjoittaa pitkiä riviä tekstiä, pakko sanoa. ; u ;
    Kiva nähdä Regina vähän uudella ilmeellä, upeasti kyllä sopivat neidille nuo hopean väriset chipsit. <3
    Ja jälleen kerran totean, että laatu oli mitä parhainta. Sitä on niin mukavaa katsella sun blogissa joka ikinen kerta aina nykypäivään asti. n__n Musiikki oli myös oikein osuvasti valikoitu.
    Mahtava postaus, odotan innolla seuraavaa. o u o

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia. Musiikki toi kivan tunnelman tähänkin. Jotenkin harmaa taustakin käy tähän tosi hyvin.

    VastaaPoista
  6. ^Ihania kommentteja :3 Ette uskokkaan kuinka ilahduin, kun sain näin mahtavia kommetteja!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana shootti ♥ Nuo silmät sopivat täydellisesti Reginalle! Loistavaa♥ Ihanan tunnelmallinen shootti. Juuri tällaisista pidän! En osaa sanoa muutakun että mahtavaa.

    VastaaPoista
  8. Waau, Regina olet täydellinen *o* <33
    Regina on kaunis noilla hopeilla chipseillä, ne sopii sille ! ♥ ~

    VastaaPoista
  9. Oiiijjj ihania kuvia ! <3
    Regina on niin kauniiiis cx

    cheerful-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista