torstai 18. syyskuuta 2014

Mustavalkoruusu

Mustavalkoisella tarkoitetaan yleensä suoraa totuutta ja kaksipiippuisia muka yksinkertaisia asioita. Joskus mustavalkoisessakin asiassa on aina se tietty kohde, joka korostuu, jolloin asiat ovat värillistäkin sekavampia.

Tällä viikolla olisi pitänyt lukea kokeisiin... Olisi pitänyt opiskella... Olisi pitänyt siivota... Olisi pitänyt nukkua, mutta... No, minäpä muokkasin kuvia! :D Ja kyllä, vain muokkasin, koska nämä kuvat on otettu jo viime sunnuntaina Traconin jälkeen. Tein nimittäin toisessa miitissä hieman ostoksia ja ostin kaksi suloista kukkaseppelettä (mainitsinkin jo jossain välissä tämän?) ja halusin heti päästä ottamaan niistä kuvia. Lucia pääsi kohteeksi, koska olin äärimmäisen tyytyväinen tytön asuun, jossa hän oli pyörinyt Traconin toisena päivänä. 
Lucian tavallinen blondi ilme on palannut. Tosin hieman muuttuneena. Kerroin jo aijemmin, että Derekillekin olin tilannut peruukin, blondin peruukin, mutta valinta oli mennyt pieleen. Ajattelin sitten ihan hetken päähänpistosta kokeilla käyttämätöntä peruukkia Lucialle ja tykästyin siihen. ^.^ Lucian kuuluu olla blondi ja peruukin villimpi leikkaus ja hieman taipuisa malli antavat Lucialle menevämmän asenteen. Jotenkin neiti vaikuttaa vanhemmalta, mutta kuitenkin nuorekkaalta nyt. Tuo peruukki saattaa möllöttää hänellä nyt hetkisen, koska rakkaus <3.

Ja voi kukkanen taas, kun Dal kuume polttelee jälleen xD Näin Traconin miiteissä niin suloisia Daleja (ja ensimmäistä kertaa Dalin livenä), että tahdon sellaisen itselleni nyt! >.< Itse asiassa minulla on jo suunnitelmat, malleineen päivineen valmiina ja saatan päästä niitä jossain kohtaa toteuttamaankin. Oi voi, miittailu tulee kalliiksi, kun nukkekuume pahenee pahenemistaan!

Saa laittaa, kuvat voi olla tunnelmallisempia :)
Avenged Sevenfold - Dear God

seppele-2
seppele-3
seppele-4
seppele-5
seppele-6
seppele-7
seppele-8
seppele-9
seppele

Pitäkää kiva viikonloppu näitten kuvien myötä :* 
Ja hei, toivokaa, kuka pääsee kameran eteen seuraavaksi ;)

17 kommenttia:

  1. Woow, aivan ihania kuvia :3 ♥
    Naams, neitonen oot aikas söpö ;)

    VastaaPoista
  2. Uskomattoman ihania kuvia! x) ♥

    VastaaPoista
  3. Harvinaisen kauniita kuvia :D ♥

    VastaaPoista
  4. Whow, upeita kuvia ! Tykkäsin kun väritit tuon kukkaseppeleen erikseen. ;3

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia taas kerran! Voisitko kuvata vaikka Reginaa seuraavaan postaukseen? :3

    VastaaPoista
  6. Ihanasti oot muokannu noi värit :3 ja lucia on söpö c:

    VastaaPoista
  7. ÄÄÄÄäääÄÄÄäÄäÖööäÖätio tokavika kuva♥ Aivan loistavia :3 tyksin tyksin ^^ lisää, pliis? Musiikki ei ehkä olu mun makuun :/ mutta senkin yli päästään :D jotain uutta pian?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^Kiitus :3
      Ja kyllä, nukkeinto kasvo taas miiteis nii vähän aikaa yritän postailla vaikka tiheesti ;)

      Poista
  8. Oiii aivan ihana shootti! <3 :33

    cheerful-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. todella upeita kuvia kyllä, muokkaukset oot kans tehny taitavasti :3 !

    VastaaPoista
  10. oot oikee tosi hyvä tekemään shootteja ♥
    tääkin oli tosi upee ja noi muokkaukset oli hirmu hienot >u<

    VastaaPoista
  11. Fuuh, kiitos vaan blogger joka päätti tyhjentää äsken kirjoittamani kommentin alun >n< Kirjotetaans uudestaan...

    Voooi ei, laita levy pienemmälle, mä kiehun yli ;_; Yleensä vaan sulan, mut nyt meni yli (okei öö ihan surkee juttu, mä meen nukkuu koht ei hätää xd)
    Anteeks hirmusesti kun oon näin myöhässä, mutta on ihan pakko kommentoida ees nopeesti ja myöhäs (öö myöhäs koska en oo vaan jaksanu selaa yhtään bloggeria xd) koska nää kuvat aah.

    Ensinnäki, toi peruukki. Siis apua, se sopii kyllä ihan täydellisen täydellisesti Lucialle *0* ♥♥ Enkestäenkestä. Ainaki mustavalkosena, mutta uskosin että reaaliväreissä ihan yhtä täydellisyys! ♥ Olis kyllä ollu mielenkiintosta nähä toi Derekin päässä... >:D
    Mä en tajuu miten Lucia voi olla noin kaunis, ensinnäkin toi vika kuva, siis miten suloisesti se kattoo kameraan, siis Lucian ilme muuttu hirveen jotenki a'äfköjapf en osaa selittää, mutta se on vaan niin syötävän suloinen ;___; ♥
    Lempparikuva on kyllä varmaan toi viidenneks vika, koska Lucia on vaan niin täydellisen kawaiii siinä ♥ Toi pose ja ääh ♥ Ja tää kuvien laatu, jumalallista ;___; Oot vaan niin hyvä kuvaamaan, ja jostain syystä tässä vaiheessa tuli mieleen että hyvä musavalinta, sopi hyvin kuviin :3

    Sit noi muokkaukset. Eäh, miten osaat ;___; Toi on niin ihana kun on muuten mustavalkoset kuvat, mutta sitten on tollasia värikohokohtia (=eh ruusuja) Toi kukkaispanta on niin söpö, ite omistan kanssa sellasen ja tuntuu että haluis aina tunkee sitä kaikkien päähän (öö siis mun kaikkien nukkejen xD)

    Kuvien kokonaisuus (=eh shooti) oli kyllä taas jotain tosi ihanan kaunista katseltavaa ♥ ♥ ♥ ♥
    sori, miust nyt tuntuu vahvasti siltä että mun ei kannattas kommentoida näin väsyneenä, koska tää kommentin laatu on jotain aika hirveää, mutta oli nyt pakko tälleen pikasesti :>
    jaja en kommentoinu viimepostaukseen eli traconpostaukseen mitään, sori siitä ;__;!!

    VastaaPoista
  12. Tähän jo vähän vanhaan postaukseen kommentoin.... Aivan ihana blogi! Ihanat pullipit♥ Oot tosi hyvä kuvaan ja käsitteleen kuvia !:)Teetkö itse nuo pullipin vaatteet vai ostatko jostain ? :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos fondue ja muut kivat kommentit^^ ja vastaus tähän:
      Jotkut harvat ja valitut vaatteet olen vaivalla kyhännyt itse, mutta koska en ole kovin taitava käsistäni, niin yleensä asut koostuvat vaatekappaileista, jotka on ostettu, tulleet nuken mukana tai jostain barbien (tai vastaavien) asuista otettuja :)

      Poista