sunnuntai 31. elokuuta 2014

Burn Your Music

"Tell them it's me who made you sad.
Tell them the fairytale gone bad."

En päässyt ihastuksestani edellisen postauksen kappaleeseen "Fairytale gone bad" joten toteutin siitä vielä yhden shootin, joka todellakin liittyy kappaleeseen. Onnenpotku teille, Sunrise Avenuen fanit! ;)

Derek kärsi todellakin pienistä vaikeuksista obitsun kaulan kanssa ja rintakehäkään ei enää pysynyt kunnolla paikoillaan. Niinpä kyllästyin, totaalisesti, ja nappasin nukkelaatikosta herran vanhan stock-vartalon. Olin alunperin vaihtanut sen pois käsien tönkköyden ja niiden nivelien irtoamisen takia, joten tein jälleen hieman taikojani 8). Irrotin stock-vartalon kädet ja pienellä painamisella vaihdoin niiden tilalle obitsu-kädet. Nyt vartalossa ei ole ainakaan toistaiseksi mitää vikää ja täyttää tehtävänsä erittäin hyvin! Derek pysyy kunnolla pystyssä, mutta taipuu edelleen! Lisäksi stock-vartalon rotevuus on minun silmääni ehdoton plussa obitsun hintelyyteen verrattuna.
Derek pääsi kerrankin kovistelemaan kunnolla. Askartelin launtai-illan ajanvietoksi herralle lävistyksen, mutta älkää huoliko, se on tehty teipinpalan päälle ;) Kyllähän me tiedämme termin "feikki". Lisäksi Derek sai pikatatuoinnin oikeaan käsivarteensa, mutte sekin on turvallisesti teipin päällä. Jotta badass-vaikutelma olisi kunnollinen piti pojan päästä hieman polttelemaankin, mutte huomatkaa; Hän polttaa musiikkiansa, ei mitään ylimääräistä.

Rekvisiittana toimivat tällä kertaa rumpukapulat ja kitara. Isokokoisiahan nuo ovat, mutta tämä onkin taidetta! :)

Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad

kitara
kitara-2
kitara-3
kitara-4
kitara-5
kitara-6
kitara-7
kitara-8
kitara-9
kitara-10
kitara-11

Nähdään toivottavasti seuraavaksi peruukkitilauksen merkeissä 8) Ei siitä kuitenkaan enempää... ;)


12 kommenttia:

  1. En ole koskaan pitänyt sunrise avenuesta, mutta Derekistä pidän sitäkin enemmän 8). Oikein suloinen herranen :3♥. Rekvisiitatkin oli hauskat, kaiken ei tarttee aina olla nukkekokoista -ne voi silti sopia kuviin mainiosti, niikuin tässä :D.

    Oon myös salaa iloinen siitä, että vaihdoit stock-kropan takaisin pojulle, koska rakastan taeyangien stock-kroppaa juurikin sen 'miehisyyden' takia X'D. Obitsu taeyangilla tekee jotenkin hassun hintelän ja heiveröisen näköisen nukesta, tosin joillekkin se sopii kyllä :'3.

    VastaaPoista
  2. Apua ihana Derek ; - ; ♥

    PAHA DEREK ÄLÄ PILAA KEUHKOJASI >:c

    Whitneyllä on kysymys Derekille

    "Tuletko aviomiehekseni?"

    VastaaPoista
  3. OI IHANA DEREK n__n vähänkö siisti toi tupakkajutsku :D!
    Alan oleen jo pikkuhiljaa kateellinen sun kuvaustaidoille, huhhuh. Joka kerta vaan ihanempia ja ihanempia kuvia :D

    // happyhappydolls.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. wuhuu sunrisea, oikee rakastan näitä kahta postausta ja tääkin shootti oli ihana, toi rekvisiitta oli tosi upee ja derek komea ;))

    apuaa tää on ihana biisi
    pakko kuunnella loppuun

    VastaaPoista
  5. ^^Tooosi paljon kiitoksia ihanille kommteoijille :3
    Whitney, Derek ei kykene vastaamaan. Niinkun herra antaa ymmärtää musiikkin kautta: "I can't be your man" ;)

    VastaaPoista
  6. Lopetin lukemisen. Oot itekki alaikänen ja poltellaa tupakkii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti palautteest, näin se toimi kuitenkin tehosteena.

      Poista
  7. Derek oletpas sinä paha poika >:( mitäs sun äitisi tuohon sanoisi grr
    MUTTA silti mahtavia kuvia ja vaikka oonkin tupakoimista vastaan noi nukke x tupakka kuvat on jotenki siistejä :D

    VastaaPoista
  8. OHMYGAAAD :3!!!!! Sanoisin että kuusi kautta viisi postaus ♥ *333* *Q* Joo mä en eka ku kuulin tän kappaleen ees sillee välittäny tästä mut.. tää on kyl hyvä kappale *O* Sä teet niin upeaa taidetta tällä ja aofahlgfilhg mä taidan seota. Ihana postaus! ._. ♥♥

    Hohoho vaikka oon tupakoimista vastaan, niin NUKKE joka polttaa, ja vieläpä just niinku sanoit niin sitä musiikkia, niin ei se nyt niin paha ole. Tehoste mikä tehoste, kunhan se pysyy vaan noissa kuvissa ja nukeilla. Eheheh Derek paha poika! :D Voi Derek, miksi näytät niin ihanalta ja komealta ja söpöltä ja mahtavalta ja pahikselta ja äääww niin hottis herra :3 (eheh onneks sain omankin herran eilen kotiin, ja saan sitä kuolata rauhassa.. :DD ) Mutta oumaigaad noi Derekin vaatteet, ne sopii ja toi tatska ja lävistys apua kuolen (ja sit toi huppari, mä taidan pölliä sen huomenna x) ). Ja sit noi rumpukapulat ja kitara, ihan täydellistä *o*
    Ehdoton lempparikuva on toi neljäs, toi on niin hieno! Derekillä on just semmonen ihana asento ja sit toi kitara apua ja viel noi rumpukapulat makoilee tossa niin täydellisen näkösesti että taidan nyt pyörtyä taydellisyydestä tai jotain *o* ♥ Ja sit toi kuudes kuva, Derekin ilme on jotain niin söpöä tai siis niin tommonen puppyface ilme aaww ♥ Lisäks toi on niin kiva kun on tolleen mustavalkosia ja värillisiä kuvia vuorotellen, se luo sellasta pahiz tunnelmaa, varsinki noi mustavalkoset, ja sit noi värilliset niinku tasapainottaa tai siis mitä mä ny höpisen :'D (voi ei, tää on taas niitä päiviä kun mä en osaa kirjottaa muuta kun jotain erittäin sekavaa, lukijasta hermojaraastavaa tekstiä, hupsis..)

    Mun on kyl pakko viel mainita, niinkuin aina, että noi kaikkien kuvien sommittelu ja kuvakulmat ja asennot, apuva on täydellistä ♥ Ja kuvanlaatu, millä kameralla saa tommosta ._. Tai siis miten joku vaan osaa kuvata noin hyvin? aflafna en kestä. Liian ihanaa ja perfektoa ja sitä rataa ♥ Öööps mä en osaa sanoo nytten muuta, tuli vähän lyhyempi komma, mutta ehkä ei anneta sen nyt haitata :3
    Saanko toivoa Carriesta kuvia ensikerraksi :3? ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan _mahtava_ kommentti jälleen kerran! *o* Kuinka ihanaa!
      ja itse asiassa Carrie tähdittää juurikin seuraavaa postausta noiden muiden seassa :3
      Kiitos toooosi paljon taas sulle :D Luottokommentoija :3

      Poista
  9. Ihanaaaaa <3 oot oikeesti paras <333 ihana tää idea ja toteutus kans varsin mahtava :3 Olin just ite rullannu pienen paperin tollee tupakaks ja aattelin et vois tehä semmosen badass shootin, mut sä ehit eka :'D ja noi Derekin housut ja liivi <3 mwah

    VastaaPoista