lauantai 23. elokuuta 2014

Fairytale gone bad...

^^Kappale on mahtava!

Heipat teille! :) Taas viikko takana ja kulunut yllättävän nopeasti. Jotenkin ensimmäinen kouluviikko mateli oikein kunnolla ja nyt toinen kulkikin sitten joko normaalisti tai jopa nopeammin o.O Ja nyt on taas tullut aika postata!
Peruukkien onneton sekoittelu on yhä jatkunut ja tarkoitus olisi kai saada Lutsin tilauskin ilmoille tämän viikonlopun aikana. Sitten saataisiin peruukkikatraaseen hieman vahvistusta ja olisi useampi vaihtoehto valita, kun tahtoo napata hieman eri luonteisia kuvia. En vielä paljasta tarkasti, mitä kaikkea tilaus sisältää. Pidetään jännitystä yllä ;)
Tänään kuvien takia en ole kävellyt terassia pidemmälle, mutta tarkoitus olikin varustaa kuvat tietynlaisella taustalla. Viimepostauksen kommenteissa joku kyseli kuvia Luciasta Reginan peruukilla, joten toteutin tämän toiveen. Lisäksi tungin sittenkin Reginalle Lucian blondin peruukin ja yritin totuttaa silmäni siihen. Eihän se täydellinen ole, mutta saa neidin näyttämään jotenkin... taikurimaiselta tai joltain mafiapomolta? :D Ilman hattua blondi peruukki ei kuitenkaan Reginaa pue, vaikka kuinka yrittäisi siihen totutella. Lisäksi nappasin Reginan kuvista värit pois, koska tumma tausta näytti hyvältä voimakkaan kontrastin kanssa! Koko postauksen pääidea oli kuitenkin Lucian shootti, vaikka kuvia onkin hurjan vähän o.O No, laatu korvaa määrän, eikö? 8)
Lucialle ruskea peruukki sopikin yllättävän hyvin ja älysin vasta kuvatessa, että Lucian luomien "rajaukset" ovat myös ruskealla maalattu :D Mahtava yhteensattuma! Lisäksi ruskea peruukki on edellistä luonnollisempi vihreisen silmien kanssa. Kai se oikeasti olisi niin, että blondeilla on yleensä siniset silmät ja ruskeahiuksisilla vihreät? No, itsekin ole brunette, mutta siniset silmät täältä katselee xD Tykkäsin kuitenkin koko kokonaisuudesta.

Lisäksi on pakko lisätä sivuhuomautus Lucian jalkoja koristavista tennareista :3 Hankin hurjan edullisella hinnalla aivan ihanat vaaleansiniset pullipkokoiset tennarit. En edes kuvitellut, että ne ovat noin suloiset! Kiitoksia myyjälle!

Sunrise Avenue - Fairytale gone bad Piano Cover

vaihto
vaihto-2
vaihto-3
vaihto-4
vaihto-5
vaihto-6



sininen
sininen-2
sininen-3
sininen-4
sininen-5
sininen-6
sininen-7
sininen-8
sininen-9

Viettäkää ny viikonloppu loppuun saakka ihan ilosena kuulkaas! :D Se tekee hyvää kaikille.
Nähdään taas varmasti ensi viikonloppuna. Tuntuu, että tämä viikonloppujen postaustahti on jämähtämässä vakituiseksi ;)

Mitä mieltä porukka on tästä peruukkien sekoittelusta? Olisiko tuo peruukki Lucialle hyvä syysperuukki?

14 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, kummallekin tytölle sopii hyvin toisen peruukki! ^^

    VastaaPoista
  2. Voi poikani pieni.... OMFG.. SIIS OIKEESTI -____- tuun yli kateelliseks sun kuvaustaidoista >.< ♥ Noista peruukeista tyttösille sopii täydellisesti nuo toistensa peruukit ^ - ^ ♥

    VastaaPoista
  3. ... Oh my gash nää on söpöjä tyttöjä :3
    Molempien vaatteet on jotain perfektoa *-* ♥

    VastaaPoista
  4. ADOT MAI LIFE ADOT MAI MAIN AN KOUVING NIISTI KANDI NAIT

    älä kysy
    mutta kun näin otsikon hallintapaneelissa olin sillee "o___o mitämitä onko tää sunrisen" oikeesti oon kuunnellu tän biisin joka päivä tuhat kertaa rakastan sitä ja nyt teet siitä liian ihanan shootin ♥

    VastaaPoista
  5. Oh mygosh, ei kukaan usko, mut kuuntelen Sunrise Avenuen "Out of style" -levyä nyt xD Rakastan sun musavalintojas. Komppaan iidaa, olin kans et "ei kai toi nyt tarkota Sunrise Avea..?" O.o Ihan paras musavalinta <3 Lauluversio ois ehkollu viel parempi, mutta pianollakin ihan hyvä :3
    Ja nyt siitä postauksesta :,D Tosi kaunista, simppeliä ja "terävää". Söpöt nukettimet x3 En oo nyt ite ollu hirmu pitkään aikaan lukemassa kenenkään blogeja, saati koskenu omaani, niin oon vähän sekasi et mikä blogi on kenenkin ja mitä nukkeja siinä oli, että sori :P Mut tosi kanista työtä <3

    VastaaPoista
  6. ^^Valtava kiitos kaikille! :) Tässä läksyjen lomassa luin kommentit ja huh, piristitte mun päivää ^.^

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia!♥ Onko toi blondi peruukki for my dollilta kun oon kattonut siellä ton näköstä peruukkia? :)

    storyofmypullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Ihanat shootit<3
    Neideille sopi kyllä toistensa peruukit tosi hyvin<3
    Tykkäsin varsinkin Reginan shootista :3

    VastaaPoista
  9. Oiii jes postasit ♥
    Ihana kappale kyllä :3 Varsinkin pianolla~
    Voi vitsi noi Reksu kuvat, muokkauksien ja taustan ansiosta, -sekä tottakai Reginan ulkonäön ansiosta- , ne oli jotenkin tosi taikurimaisia tai mafiapomomaisia niinkuin itsekin mainitsit :D ;Q; Reksulle sopii toi vaalea peruukki uskomattoman hyvin! Toi kolmas Reksukuva on niiiiiin ihana, ihankun se lähettäs lentopusun tai jotain, aww :3 *eh mun pitää mennä syömään...* Niin mihis jäinkään... Niin! Oiii noi Reksun vaatteet on ihanat! Noi farkkushortsit on jotenkin vaan niin söpöt :3 Ja samoiten noi kengät, ah täydellistä *Q* Ja toi vika kenkäkuva, ahhh mä tahdon noi kengät ♥ Hoho tuun pölläsemään ne vielä joku yö ~(niin missäs sä asut 8) )

    Sitten Lucia kuviin ~
    Aww, Lucialle sopii tosi hyvin toi Reksun peruukki, noi silmät sopii siihen hyvin *Q* Vihreet silmät on ihania, sen värisiä silmiä en ihan hirmusen monella Pullipilla oikeestaan oo nähny ;o Vai enkö vaan muista? No mutta kuitenkin, tosi hyvin sopii :3 Tykkään varsinkin tosta tokasta Luciakuvasta, siinä Lucialla on niin ihana asento ja aww sen naama, jotenkin niin söppänähöppänä ♥ Ja siinä näkyy kans toi Lucian kaunis asu! Verkkosukkikset ovat heikkouteni, en vaan oo vielä itelleni (öö, siis nukeilleni :D) saanu sellasia, nyyh~ Toi Lucian mekko on niin ihana, jotenkin niin Luciamainen :'3 ♥ Lööv toi helman pitsi, awsawsaws ♥ Ja sitten toi kaulahuivi, uih se sopii noihin kenkiin väritykseen loistavasti (eh sekä siihen että ulkona on kylmä ._.) ♥ Noi Lucian kenkulit on kyllä ihanat ♥ Taisin jo mainita siitä, mutta... ♥¨
    Ja oon Candy Alisan kanssa samaa mieltä, sun kuvaustaidot = ♥, miten sä osaatkin!! ;3; ♥ (musta tuntuu että alan ylispämmimään sydämiä taas kerran...♥)
    Ahaha, tuli muuten just mieleen että miltähän Lucia mahtaisi näyttää Derekin peruukilla 8) (testaa :DD)

    Toi tokavika yhteiskuva, apua, Reksu kattoo muhun sillee ihanasti ♥ Ne on niin ihunia yhdessä >u< ♥
    Hmm nyt mulla oli tähän vielä jotain, mutta miksen muista taaskaan xC Aina mulle käy näin ._. Hmm, en vaan osaa sanoa enää mitään (miks mun kommentit tuntuu lyhenevän aina ja aina D: )
    Ainiiiin! Et tietenkään säästy tässäkään kommentissa laatujumaloinnilta; siis toi laatu, oikeesti mitäh ._. ♥ Mitenmitenmiten saadaan noin hyvälaatuisia kuvia, opeta mua *3* Se on vaan niin hyvää!
    Saanko udella, millä objektiivilla kuvaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt muistinkin mitä mun piti sanoa!
      Siis tästä ulkasta vielä lyhyesti: Tää on tosi kiva, toi Reksun kuva bannerina on niin ihana, ja toi tekstien väri ja asettelu, perfect!
      Sit tää tausta, niin ihana ja sopii banneriin :3
      Eh oli lyhyesti, mutta niin siis

      Poista
    2. 1000x kiitoksia :3 Voisin pikaisesti postata tosiaan kuvia vielä Luciasta Derekin peruukilla 8)
      Ja objektiivina on tässä shootissa vain Canon Eos 1100d:n oma alkuperäinen objektiivi. Eli 18-55mm.
      Ajattelin pitää pienen kuvauskurssin sit seuraavassa juhliksessa 8) Kun nyt päättäis eka, että mikä on seuraava lukijatavote :)

      Poista
  10. Wouu upeita kuvia! <3 c:

    cheerful-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. Ooh, niin ihania ja kauniita kuvia! ♥

    VastaaPoista