sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Tvåhundra / 200 :) JUHLIKSEEEEN AIKA!

Te olette suoneet minulle tämän mahdollisuuden aloitta blogin ensimmäinen suuri juhlapostaus tällä lauseella: "Kiitos 200 lukijasta, jokaisesta 1326 kommentista ja siitä, että olen saanut näyttää teille 82 erilaista postausta <3"
Voimme nyt peruutta viime syksyyn. Koulut ovat alkaneet ja illat hämärtyvät jo. Kohta kesästä ei ole enää jälkeäkään. Yhtenä tavallisena iltana minä päätänä toteuttaa sen hetkisen suuren haaveeni: Blogger tukenani luon blogin. Koskaan, enkä vieläkään pysty kuvittelemaan näin montaa ihmistä, jotka ovat napinpainalluksen verran, kommentin tai useammankin verran kiinnostuneita minun kuvistani ja kirjoituksistani. Toivottavasti en herää tästä ikinä, sillä tämä blogi on täyttänyt niin monia tyhjiä koloja arjessa ja elämässä. Tämä blogi on pitänyt jaloillaan yhden kokonaisen nukkeharrastuksen. ja tämän blogin jalat ovat te, lukijat <3

On mahtavaa päästä esittelemään teille kerralla paljon kaikenlaista ajanvietettä tekstin ja kuvien muodossa! Tästä postauksesta löytyy tasapuolisesti kuvia kaikista pienistä ihmeistä (jotka asustavat nukkehyllyllä) ja kauan odotettu kuvatarina ;) Lukijat hurauttivat tavoitteen niin nopeasti täyteen, etten ehtinyt edes kunnolla ymmärtää, että nyt on aika väsätä juhlis o.O Tässä nyt muutaman päivän aikana olen kerännyt materiaalia juhlapostausta varten. Ilmat ovat suoneet kuvien ottamisen kunhan ei antanut pienen sateen haitata xD. Olen touhunnut tällä viikolla kaikkea, mihin nuket eivät oikein mahdu mukaan, mutta onneksi näille hepuille on aina kuitenkin aikaa :3

Juhlapostaus sisältää

-Uusi banneri
-Shootti neideistä
-Kulissien takana
-Derekin OMA shootti
-kuvatarina
-kysymyspostaus


Blogin ulkoasu muuttui lukijatavoitteen täyttyessä lähes välittömästi. Bannerin olin tehnyt jo kaaaaaauan sitten ja itseasiassa taustahan on bloggerin valmiista taustoista löydetty :) Tavoitteena oli astetta kesäisempi ulkoasu ja tietenkin vaihtelu virkistää! 


Nyt olisi kuitenkin tällaisen tavallisen kuvasarjan aika! Oikeastaan tämä shootti on huomattavasti Lucialla toteutettu, sillä se oli alkuperäisidea. Huomasin kuitenkin kesken kuvaamisen, miten hyvin musta vappuhattu sopii Reginalle, joten oli lähes pakko ottaa muutama kuva siitäkin tyylistä xD
Yksikertainen toteutus, tavalliset muokkauset ja Ikean ihana kesäinen viltti ovat tämän kuvasarjan idea ;) Kerrankin auringossa kuvaaminen onnistui ilman järkyttäviä kellertäviä värejä. Olisiko sittenkin niin, että keltainen ominaisuus onkin vain kevätauringolla? Tai sitten silmä tottuu siihen :D
Bannerissa on näkyvillä Reginan päällä tuollainen ihana asukokonaisuus, jota pääsi testailemaan myös Lucia. En osaa sanoa, kummalle neidille se sopii paremmin, mutta hyvän näköinen se on!

Final Countdown - Piano

juhla
juhla-2
juhla-3
juhla-4
juhla-5
juhla-6
juhla-7
juhla-8
juhla-9
juhla-10
juhla-11
juhla-12
juhla-13
juhla-14

Antakaa kiltit tuolle hieman eri tyyliselle kappaleelle tarkoitus tähänkin kuvasarjaan :D Jotenkin vain niin mahtava piano-cover. Sitä paitsi jos löytää oikean fiiliksen, se sopii tähän :)
ps. kyllä, 4. kuvassa ovat minun jalkani, nauttikaa ;)


Kulissien takana

tapahtuu liian paljon... xD

Kyllä vain, nyt on tämänkin aika. Oletko koskaan miettinyt, miltä nukkekuvauksen kulisseissa näyttää? Tai ehkä olet nukkeilija ja tiedätkin, miltä siellä näyttää, mutta mietit, oletko todella ainoa, joka joutuu katselemaan nukkejen irtopäitä tai kauniita poseerauksia nukkehyllyllä. Usko pois, että nämäkin nuket ovat maanneet naamallaa kuralätäkössä monet kerrat ja pudonneet katolta ja kallioilta vaarallisenkin näköisesti. Näitäkin kuvia tähdittävät nuket, joita säilytetään nukkehyllyllä mitä epäilyttävimmissä asennoissa. Ja mikä parasta, voin paljastaa sanoilla ja kuvilla nyt, kuinka tehokkaasti minä olen peittänyt kaiken shoottien takana ;)

kuva 2

En oikeastaan enää säilytä nukkejani työpöydälläni, mutta ennen tein niin. Yleensä puin ne valmiiksi seuraavaa shoottia varten, vaikka sen kuvaamiseen olisi vielä viikoittain aikaa. Säilytin ja säilytän edelleen nuket pääasiassa niiden telineissä. Se vain jotenkin näyttää mukavammalta.

kulissi-2
kulissi-3

Tässä kaksi kuvaa nukkejen optimaalisesta säilytyksestä kuvaussession aikana 8) Okei, ehkei ihan täydellinen säilytys, mutta näin siinä käy :D Yleensä pidän tärkeänä, että nuket eivät makaa paljaalla maalla, vaan jonkun viltin tai vaikka ihan vain hupparin päällä. Loppu onkin sitten juuri "kulissin takana" -kamaa, sillä hiukset ovat takussa ja asentokin hieman edellisestä posetuksesta jo vääntynyt xD

kulissi-4

Tämä tunne on aika monella nukkeilijalle varmaan liiankin tuttu. Juuri, kun neiti seisoo täydellisessä asennossa, hiukset kauniisti laitettuna ja silmät tuikkivina, mitä käykään: Koira huitaisee nuken kumoon, tuuli tempaisee nuken naamalleen tai mystinen voima jostain korkeammalta päättää tuhota täydellisen poseerauksen. Sitten nostetaan nukke pystyyn rukoillen, ettei kasvoihin ole jäänyt jälkiä ;)

kulissi1

Ja sitten, kun kaverit pääsee nukenvaate laatikolle ei voi synty mitään muuta, kuin taidetta ;) Saanko esitellä teille kenkäperheen! Näin hyvin tämän talon nukketavarat pysyvät tallessa ja mikä tärkeintä; näin hyvin niitä kohdellaan xD

kuva 3

Ja tässä viimeinen todiste tämänkin blogin inhimillisestä puolesta! Eli kyllä, minäkin olen kokenut kaulatapin katkeamisen ja Regina-neiti pääsi päästään. Onneksi tuo oli vasta ensimmäinen katkennut kaulatappi, niin vaihtoa varten ei tarvinnut lähteä tekemään mitään tilauksia mistään. Se vain on niin täydellinen fiiliksenrepijä, kun on pukenut ja asustanut nuken hienosti seuraavaa shoottia varten ja sitten neitosen pää päättää lähteä karkuteille >.< :)


Nyt haluisin kaivaa taskustani tällaisen pienen kuvasarjan, joka on täysin Derekillä toteutettu. Siitä on jo aivan liian kauan aikaa, kun herra pääsi yksin tähdittämään shoottia. Hän on lähinnäkin vain keikkunut rekvisiittana tyttöjen musiikkipostauksissa ja yhteisissä kuvasarjoissa :)Mainitsinkin alussa, että pientä sadetta lukuun ottamatta sää on ollut hyvä. Juuri ennen tätä shoottia se "pieni" sade päätti kastella maan ja kaiken kauttaaltaan. katujen reunoille nousi komeita lätäköitä ja ympäristö oli hieman riskialtis kuvaamiselle. En kuitenkaan tahtonut jättää Derekiä ilman mitään statusta tässä postauksessa.
Herra sai lämmikkeeksi sateenraikkaaseen ilmaan neitien vaatekaapilta lainatun pipon, joka sai hänen hiuksensa aivan uuden näköisiksi o.O Näin tullaan varmasti näkemään Derekin hiuksia myöhemminkin! Lisäksi sain vihdoin kuvata ystäväni tekemää villatakkia. Kaikki varmasti muistavat Lucian päällä nähdyn pitkän vaalean villatakin. Nuket saivat kaksi kappaletta vieläkin ihanampia takkeja tänne jo vähän aikaa sitten. Helteet kuitenkin estivät niiden käyttämisen :( Nyt olen kyllä onnellinen, kun sain kuvat tuostakin takista. Vielä yksi neideille tarkoitettu takki olisi kuvattavana. Pidetään peukkuja sille, että ilmat sallivat sen käytön <3
Kiitokset näistä ystävälleni!

Aldo - Guitar music


pipo
pipo-2
pipo-3
pipo-4
pipo-5
pipo-6
pipo-7
pipo-8
pipo-9
pipo-10
pipo-11
pipo-12
pipo-13
pipo-14
pipo-15
pipo-16
pipo-17



Kuvatarina

Ja totta maar, vihdoinkin! Sateen takia kuvatarinasta saadaan tänään vain yksi osa, mutta ette uskokkaan, mikä innostus minulla on kuvata sitä mahdollisimman pian eteenpäin ja selkeämmille vesille! Lisäksi ensimmäinen osa on hieman arvoituksellinen, mutte kaikki varmasti tiedämme ennestään, että tarinan edetessä asiat selkiytyvät ;)
Nyt heittäisin toivomuksen kuvatarinan lukijoille: Jotta teidän olisi helpompi seurata tätä sarjaa, kannattaa ainakin jossain välissä lukaista pikaisesti läpi nukkejen tarinat heidän profiileissaan. Jos et sitä tahdo tehdä, niin jätä toki kysymys epäselvästä asiasta kommenttiboksiin, niin vastaan siihen lyhyemmin :)
Lisäksi vanhat satunnaiset kuvatarinat liittyvät etäisesti tähänkin. Tsekkaa ne tästä:
ja tämä
Nämä kuitenkin koskevat vain tyttöjen asumisjärjestelyä ja tutustumista. He siis tuntevat toisensa ja asuvat kämppiksinä saman katon alla :)

puhuu
*tekee*
ajattelee
huutaa

Musiikki tähän :)

kuvis
Lucia: Ei se ollut niin hauskaa! *lyö Reginaa tyynyllä* En pidä hänestä!

kuvis-2
Tytöt: *nauravat*

kuvis-3
Regina: Miksi sitten etsit sitä poikaa? Tai ainakin etsit vielä tullessasi luokseni asumaan. Tietenkin pidät hänestä!

kuvis-4
Lucia: En edes tiedä hänen nimeään... Tahdon vain löytää hänet kiittääkseni pelastamisestani ja pyytääkseni anteeksi käytöstäni.

kuvis-5
Lucia: Tai sitten hänen etsimisensä on jo elämäntapani...

kuvis-6
Regina: Mikset vain unohda häntä? En usko, että kiitos ja anteeksipyyntö muuttaisi pojan elämää mitenkään. Et voi löytää häntä.

kuvis-7
Lucia: Olet ehkä oikeassa... En vain tahtoisi luovuttaa.

kuvis-8
Regina: *nyökkää*

kuvis-9
kuvis-10
Lucia: *Katsoo horisonttiin* Miksi etsin sua? En edes tiedä mitä tai ketä etsin...

kuvis-11
Lucia: Muistan vaan vähän ja tuskin sekään on aitoa. Myrsky nousee, enkä voi pitää epätietoisuutta enää...

kuvis-12
Regina: *kävelee Lucian taakse* Hei Lucia, älä nyt. Kyllä mä tajuan, usko pois.

kuvis-13
Regina: Joskus vaan on tehtävä loppuun jotain, mikä menetti merkityksensä jo kauan sitten. *Katsoo taivaalle*

kuvis-14
Lucia: *puristaa tyynyä* Sä et voi ikinä ymmärtää, ole onnellinen niin. Minulla ei ole perhettä, ei kotia, ei ystäviä, ei mitään.

kuvis-15
Regina: Jokainen elävä olento voi selvitä ilman vanhempia. Sä olet nyt täällä, mun luona, joten Lucia, sulla on koti. Palaa takaisin vanhaan kotikylääsi joskus. Ehkä joku tietää jotain etsimästäsi henkilöstä?

kuvis-16
Lucia: *Katsoo Reginaa suoraan silmiin* Mutta sitä kylää ei ole enää. Ei ole ollut jälkeen...

tämämämämämä
Regina: *Säpsähtää ja keskeyttää Lucian* Tulipalon... ei ole ollut jälkeen tulipalon... kuinka minä saatoin... katsoin vierestä.

kuvis-18
Lucia: Regina! Mitä sä sanoit? Mistä sä tiedät? Toista se! *Etsii Reginan hukkunutta katsetta*

kuvis-19
Regina: *Perääntyy äkkiä* Unohda se! Se ei ollut minun syytäni!


--------
Toivottavasti piditte tästä ja tosiaan, lukekaa niitä tarinoita nukkejen profiileista! Ja peukut sille, että ilmat sallivat toisen osan toteuttamisen pian ;)


Kysymyspostaus

kyssäripostaus tuo teillekkin jotain tehtävää lähipäiville ;) Paljon olen nähnyt ja vastannut kommentilla tuleviin kysymyksiin itsestäni tai nukeistani, joten ehkä on helpompaa keräillä asioita joita haluatte tietää tähän. Nyt saamme siis pelata pientä totuutta ja tehtävää, tosin ilman sitä tehtävää. Armahtakaa toki minua ja jättäkää ne järkyttävät kysymykset pois, jookosta? Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kaikkiin jätettyihin kysymyksiin :) Ja nukeilta tietenkin saa kysyä!

Me ootetaan teidän kysymyksiä tosi innolla!
KYSYMYKSIÄ SAA LÄHETTÄÄ KESKIVIIKKOON 18.6 ASTI

3
peitto-10
kenkä-23
mä1

Juhliksen toteuttaja ja tähdittäjät, kiittävät ja kuittaavat tältä erää! Seuraavaa tavoitetta ei sitten olekkaan. Nythän on kuitenkin loma!

alari
-Kiittää :)

27 kommenttia:

  1. Oh rakastan isoja ihania postauksia ja jälleen kerran liian ihana postaus ja rakastan noita kuvia ja jotenkin vaan sun nuket on liian täydellisiä, ja osaat kirjoittaa hyvin ja viihdyttävästi ♥ Olet siis todellakin ansainnut kaikki 200 lukijaasi ♥ ja jos me ollaan tän blogin jalat niin TÄMÄ BLOGI ON TUHATJALKAINEN HYI ;__; mä en tykkää ötököistä ;__;

    Uusi banneri on supersöötti, keväinen ja mä tykkään siitä niin että halkeeeen~♥ Lucian kuvat ovat söpöjä ja ihanan keväisiä, ja kukat sopivat neidin ihaniin vihreisiin silmiin ♥ Regina on nyt tuollainen supernätti täydellisyys pikkuolento joka aina tuo hiukkasen kontrastia valoisiin kuviin ja on sen takia supersöppänä ♥

    KULISSIEN TAKANA OOH siis miten jotkut vaan jaksaa posettaa nätisti nukkeja vaikkei niitä kuvaiskaan möhmöh oon kateellinen ;__; mutta kaikista upein juttu on kyllä kuvausten aikaiset säilytykset 8) en ole yksin 8) JA OH fab kenkäperhe eiksjuu :D Yhyhyy kaulatappien katkeamiset on kamalia vihaan niitä ;__;

    Ja Derek (upea nimi!) on jotenkin vaan niin söpöpöpö ihana pikku herranen, ihanastu kustomoinut olet ja kaikkea ♥ Hänen kuvansa ovat tietenkin todella hienoja, ja on ihana nähdä, miten osaat kuvata poikanukkeja. Joskus joku hankkii pojan ja sitten on tylsää katsoa kuns itä ei yhtään osata posettaa, mutta sinun tapauksessasi pelkoa ei ole ♥ Tuo mustavalkoinen Derek vihreyden keskellä on tosi hienosti toteutettu kuva, kuten kaikki muutkin ♥

    Ah, vihdoinkin kuvatarinaa, ja huomaa selvästi, miten lahjakas olet kun jo ensimmäinen tarina on noin hieno ja sopivalla tavalla mystinen ja salaperäinen, kuitenkin niin että lukija pysyy kärryillä ♥ Juoni kulkee sopivaa tahtia, ja nukkejen asut ja posetukset ovat luonnollisia ja kauniita, rakastan tapaasi asetella nukkeja ♥ Tarina on kaikin puolin onnistunut, ja odotan jatkoa innolla ♥

    Ihana postaus, ja olet btw ihan sairaan nätti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^Omg kiitos :* Aivan valtavan ihana kommentti, niin pitkä ja vau o.O Kaikki nuket kiittävät tästä ja minä myös. Ihana päivän piristys kerrassaan :3

      Poista
    2. Ai niin KYSYMYKSET hupsistakeikkaa fail minä :D

      Lucia:
      -Mitä sanoisit sille pojalle jos löytäisit hänet?
      -Millainen olisi haaveittesi prinssi?
      -Lempimekkosi?
      -Mitä tekisit jos löytäisit maasta yksinäisen, likaisen ja riepotellun koiran jolla on kaulapanta, jossa lukee koiran omistaja, mutta koiraa on selvästi kohdeltu kaltoin omistajan toimesta? Ottaisitko koiran itsellesi?

      Regina:
      -Miten suhtaudut Lucian etsintöihin (pojan löytämiseksi)?
      -Kauhein asia, mikä sinulle on tapahtunut?
      -Kaunein asusi?

      Derek:
      -Onko kivaa olla noin ihana komistus?
      -Lempijäätelösi?
      -Aiotko iskeä tyttöjä kesällä? 8)

      Sulle:
      -Miten osaat kirjoittaa niin hyvin?
      -Kolme lempinukkemalliasi (joita sinulla ei ole)?

      Kaikille:
      -Jos taivaalta sataisi vompatteja, mitä tekisit?
      -Kaunein näkemäsi tomaatti?

      Poista
    3. Kiitos kysymyksistä :D Mahtavia!

      Poista
  2. apuva! Liikaa ihanuutta yhdessä postauksessa, miten ihmeessä saan kaiken tungettua yhteen kommenttiin järkevästi?

    Ihana tuo Lucia & Regina shootti, tuli tosi kesäinen olo. Tuo asu sopii kyllä ihanasti Luciallekkin. Ja Derek on niin komistus, shootissa oli ihana tunnelma, minulle tuli jostain mieleeni syksy tuosta shootista O.o

    Ja kulissien takana. Nuket kyllä tahtovat päätyä mitä omituiisimpiin asentoihin kuvausten aikana, hämärää...

    Wau mahtavuus kuvatarina, tunnelma välittyi tosi hyvin, ja musiikkikin sopi tuohon. Odotan jo jatkoa innolla. Kuvien kuvakulmat, valoitis ja kaikki oli aivan täydellisiä! En oikewin osaa kirjoittaakkaan siitä, miten upea tuo oli.

    Ja vielä kysymyksiä.
    Lucia:
    Minne haluaisit matkustaa? Haluaisitko omistaa lolita mekon? Pidätlö kantri musiikista?
    Regina: Miten kuvailisit pukeutumistyyliäsi? Mitä mieltä olet Luciasta? Voisitko pukeutua Lolitaan?
    Derek: Voisitko pukeutua mekkoon vain meidän lukijoiden iloksi? Mikä saa sinut surulliseksi?
    Saana: Kuka on suosikki nukkesi? Mikä on lempivärisi ja eläimesi? Miksi aloitit nukkeilun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän nyt oikein erikseen jokaista näin ihanaa kommenttia :3 Kiitos siis :D Mahtavaa, että laitoit kysymyksiä!

      Poista
  3. Aivan ihana juhlis, sä ansaitset todellakin kaikki lukijasi, sun blogi on ihana ja moni puolinen ♥

    Ihania nuo kaikki shootit, suloisia ja kesäisiä elikkä unelma upeita *3*
    Kaikki nukkesi ovat aivan ihania, omaperäisiä ja tunteikkaita ;3
    + Ihana kuvatarina, jäi jännittävään kohtaan ;33

    UAHAHA sanoit "armahtakaa minut" joten nukeille saan läiskiä vaikka kuinka pahoja kysymyksiä hehe n u n

    Lucia:
    1. Onkos sulla lempipehmoa ? :3

    VastaaPoista
  4. Wow tää oli tosi upea juhlis! <3 :3 Kaikki shootit ja kuvat oli ihania, ja kuvatarina tosi hieno <33 c:

    cheerful-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. ^^Kiitos teille molemmille :3
    Yua Yai, kyllä, nuket ottavat vastaan kiperätkin kysymykset ;) Enemmän he ovat hurjapäitä, kuin minä 8)

    VastaaPoista
  6. Mahtava juhlapostaus ! Pidin erityisesti kuvatarinasta :3

    VastaaPoista
  7. Oikeesti, gaash ! sulla on jo 200 lukijaa ^o^ ja vasta joku vuoden oot kohta postannu o.o Muistan ku aloin seuraa tätä blogia; olin kateellinen, eikä se tunne oo kadonnu vieläkään! Sun nuket, kuvat & postaustaito on jotain täydellistä ♥

    Tykkään tosi paljon tästä uudesta ulkoasusta! :) Se on tosi raikas, ja toi banneri on salaperänen - sitä jää kyllä kattomaan :D

    mun on vaikee sanoo muuta kun: TÄÄ POSTAUS OLI AIVAN MAHTAVA, TÄYDELLINEN & YBERHYBER IHANA ♥♥♥

    VastaaPoista
  8. ooh upea juhlis o w o noohh tehdäänpäs näin:

    UUSI BANNERI
    tykkään tosta tosi kovasti, hyvin oot onnistunu bannerin tekemään n u n

    SHOOTTI NEIDEISTÄ
    oih, tosi ihana shootti o u o ♥ noi kukat tossa shootissa on ihanat ja molempien tyttösten asukokonaisuus on upea, tykkäännn <3

    KULISSIEN TAKANA
    oikeesti toi nuken kaatuminen just kun sais hyvän kuvan on maailman ärsyttävin tunne D: ! just kun on saamas niin hyvän kuvan ja näin NIIN TOTTAKAI NUKKE PÄÄTTÄÄ KAATUA juuri näin
    ja myös kaulatapin katkeaminen
    on
    syyyvältä

    DEREKIN OMA SHOOTTI
    derek on kyllä tosi komea n u n tykkään noista kaikista kuvista, mutta erityisesti viides ja seitsemäs kuva ovat tosi hienoja ♥

    KUVATARINA
    ooh oon oottanu tosi kauan että aloittaisit kuvatarinan ja viimein alotit ♥ oot hyvä tekeen näitä ainakin nyt tän ekan osan perusteella, ootan innolla jatkoa! n w n millä muuten muokkasit reginan silmiin noi liekit ( vai mitkä noi nyt onkaan xd) ?

    KYSYMYSPOSTAUS
    tottakai mun on kysyttävä c: !

    Regina:
    - Mainitse Luciasta kolme hyvää ja huonoa puolta?
    - Pidätkö kukista?
    - Mikä on suurin unelmasi?
    - Jos saisit tilaisuuden matkustaa sinne minne haluaisit, mihin matkustaisit?
    - Oletko tyytyväinen ulkonäköösi, vai haluaisitko muuttaa jotakin?

    Lucia:
    - Pidätkö nimestäsi (musta se on ainakin ihana ♥)?
    - Pidätkö Derekistä? ;)
    - Talvi, kevät, kesä vai syksy?
    - Mikä on lempivärisi?
    - Oletko ikinä käynyt miiteissä?

    Derek:
    - Pidätkö enemmän Reginasta vai Luciasta?
    - Urheiletko paljon?
    - Keräiletkö jotakin, esim. postimerkkejä?
    - Pidätkö kuvattavana olemisesta?
    - Mikä on lempieläimesi?

    Saana:
    - Mikä kamera sinulla on?
    - Mitä harrastat?
    - Onko sinulla kavereita, jotka nukkeilevat?
    - Mikä nukeistasi on lellikkisi tällähetkellä?
    - Onko sun tarkotus ostaa vielä nukkeja? ;)

    Tässä nää, mutta haluun vielä sanoo että onnee 200 lukijasta c: muistan silloin aikoinaan kun eksyin gosun kautta tänne sun blogiin. siitä hetkestä tänne asti sun kuvaustaidot ym on kehittyny kyllä paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Netta ja Emilia teille ja sulle Iida :3 ^^
      Kiitti kysymyksista Iida, tulipa niitä paljon, Ihanaa! Ja kuvatarinan silmät ja oikeastaan kaikki muutkin tehosteet on syntynyt Photoshopilla (Photoshop Elements)

      Poista
    2. Nähtävästi se on jollain tapaa maksullinen. Itselleni sain tämän isäni kautta, mutta ainakin täysi versio on maksullinen.

      Poista
  9. ihaaaaaaaaaaaana postaus :3 kysymyksiä:Reginalle:mikä on pahin pelkosi?omar vai daim?millaisista pojista pidät?Lucialle:oletko mielestäsi ylipainoinen?oletko lesbo?o____o?derek:tiedäthän että lucia rakastaa sinua:3?miten vietät kesälomasi? lempikukkasi?saana:minkä nuken ajattelit hankkia seuraavaksi?miksi aloitit nukkeilun?kustomoitko itse nukkesi vai auttavatko isäsi tai joku muu siinä?

    VastaaPoista
  10. Ihana juhlis <3 täs nyt jotai kysymyksiä:

    Regina:
    - Mitä mieltä olet Derekistä
    - Entä Luciasta
    - Mikä olisi kamalinta, jota sinulle voisi tapahtua
    - Pelkäätkö mitään, mitä
    - Elämäsi paras hetki
    - Oletko koskaan rakastanut ketään
    - Mitä tekisit, jos olisit maailman ainoa ihminen (tai no nukke)

    Lucia:
    - Kumman pelastaisit tulivuoresta, Reginan vai Derekin
    - Uskotko Paratiisiin ja Helvettiin
    - Mitä teet juuri nyt (jos vastailua ei lasketa)
    - Onko sinulla vihollisia
    - Syksy vai talvi
    - Mitkä asiat saavat sinut itkemään
    - Paras näkemäsi elokuva

    Derek:
    - Miten oot noin komee
    - Suklaa vai jäätelö
    - Regina, Lucia vai Saana
    - Oletko tyytyväinen peruukkiisi
    - Tahtoisitko osata lentää
    - Onko sinulla harrastuksia
    - Olet ihana

    Sinä:
    - Keneen nukkeesi olet tyytyväisin
    - Entä vähiten
    - Missä tykkäät kuvailla
    - Ketä nukeistasi kuvaat mielestäsi eniten
    - Aiotko hankkia vielä nukkeja
    - Jos aiot, mitä
    - Mitkä asiat saavat sinut iloisiksi

    VastaaPoista
  11. Upea postaus♥ Tuleeko kuvatarinalle jatkoa? OwO Milloin jos tulee? En malttaisi odottaa.. Minulla ei ole oikeastaan mitään kysyttävää just nyt. Tai en ainakaan mitään saa mieleeni. :)

    matujanuket.blogspot.fi

    VastaaPoista
  12. regiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina oot mun lempi lapsonen. luciaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oot mun lempi muffinsi. dereeeeeeeeeeeeeeeeek oot mun komein poika. ja noi oli mun kysymyksiä

    VastaaPoista
  13. Öäääw olen surkea keksimään kysymyksiä, mutta oli pakko tulla kertomaan, kuinka ihanan postauksen jälleen teit X3♥!

    VastaaPoista
  14. Kysyisin, millainen perhe sulla on?

    VastaaPoista
  15. Onnea suuresta lukijamäärästä! Olen niin huono keksimään kysymyksiä että taidan jättää sen muille. :D Ihana pitkä postaus, odotan innolla jatkoa kuvatarinaan! :3 Blogin uusi ulkoasu on ihana, taidan sittenkin esittää yhden kysymyksen: mitä ohjelmaa/ohjelmia käytit blogin bannerin toteuttamiseen?

    VastaaPoista
  16. ^^Kiitti teille ja kiitokset myös muutamasta kysymyksestä :3

    VastaaPoista
  17. Ooi, aivan ihana postaus :3 Vaikeaa keksiä mitään kysymyksiä, kun kaikki on jo lähinnä kysytty mitä keksisin :D

    VastaaPoista
  18. Ihana :3 <3 Kun selaili tänne "kommenttiosioon" tuntui, että "matka olisi ollut kauhean pitkä, mutta kun sitä ennen oli katsonut postauksen se "matka oli juuri sopiva. Söpöjä kuvia. Derek, aws :33

    VastaaPoista