torstai 26. joulukuuta 2013

Nukketuoli

Juu, otsikoita ei meinaa enää millään keksiä :D Ja lisäksi postaustahti lähiaikoina on ollut aika… noh, runsasta. Sanokaa toki, jos haittasi kamalasti, niin ei sitten enää tämmöisiä tempauksia. Nyt kuitenkin jarruttelen vähän itseänikin, enkä postaa näin usein ;).
   Tässä tämmöinen shootin tapainen ja kuvatarinasta täysin erillinen kuvasarja. Molemmat tyttöset pääsivät kuviin, mutta en voinut vastustaa kiusausta kuvata Luciasta enemmän kuvia, hei, Reginahan on jo vanha juttu ;) Eikunmitä…
   Lucialta avasin hiukset ja oi mikä ihana tähkäpää hän onkaan :3 Uskomattoman söpö, vaikka itse sanonkin. Raaskinko ollenkaan vaihtaa Lucialle uutta peruukkia?
   Tuo hyvin keskeisessä osassa (joo niin varmaa xD) oleva tuoli on myös yksi neitien joululahjoista. Kiitos siitä kuuluu oikeastaa äidilleni, joka löysi tuon ihanuuden :)

Ja musiikki päälle.

IMG_0229

IMG_0232'

IMG_0238

IMG_0240

IMG_0243

IMG_0248_2

IMG_0249

IMG_0252

IMG_0263

IMG_0265

IMG_0269

IMG_0271

IMG_0276

IMG_0283

IMG_0286

IMG_0287

IMG_0294

Ja jotkut varmaan huomasivat uuden ulkoasunkin ;) Otan mielelläni kommenttia myös siitä.

17 kommenttia:

 1. Oi, ku Lucia on söpö! Samoin Regina! Ja tosi hyviä kuvia, laatu on ihana :)) Kymmenes oli ehkä ihanin, voisin tuijottaa tota kuvaa 24/7 :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia <3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille nopeille kommaajille :D
  Evsku: Laatu parani, koska käytin ensimmäistä kertaa käsintarkennusta.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia :* Ja Lucia ja Regina on kun luotu yhteen! Ne sopii niin täydellisesti ja ovat molemmat todella ihania! :3 Ja rakastuin sun laatuun :')

  VastaaPoista
 5. Aivan upeita kuvia, hyvä laatuisia ja hauskojaa >w<
  Aivan upeita ja lutuisia nuo sinun nukkeisi ! n w n

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia, ihana laatu, ihanat nuket, ihana kuvauspaikka, ihanat vaatteet, ihana tuoli. Rakastan sun blogii ja nukkejas. :) + uusi ulkoasu on hieno. :-)

  VastaaPoista
 7. Kiitos taas kaikille mahtavista kommenteista :3

  VastaaPoista
 8. Sul on onnee, kun sul on noin mahtavat vanhemmat, jokka tukee nukkeiluu. mun pitää vähän turhana touhuna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiän tän ja on aivan kauheeta katsoa vierestä, kun jotkut kärsii siitä, että nukkeilua pidetään turhana harrastuksena. Samahan se on tuhlaako rahaa jääkiekkomailoihin vai nukkeihin. Eikö vaan te kaikki?

   Poista
 9. Kirjotan nyt anonyymina koska en jaksa kirjautua sisään :D mutta asiaan, tosi ihana postaus ja ihana rege&lucia

  VastaaPoista
 10. lucia on kyllä ihana <3 vaikka punaset rajaukset luomissa ei olekkaan miun mieleeni, niin siitäkin huolimatta lucia on täydellinen :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaset rajaukset tulevat todennäköisesti muuttumaan.

   Poista
 11. Kivat siskosnuket sinulla, Lucian tukka on kyllä tosi vaalea ja ihana. Musta nuo silmärajaukset hällä ovat jännän erilaiset, en poistaisi. Magee tuoli tosiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko sanoo nyt, etteivät he ole siskoksia ;) Mutta vaikuttavat semmoisilta :D Ja mitä silmärajauksiin tulee, katson millaisia värejä ja tekniikoita voisin niihin käyttää ja päätän sitte muutanko.

   Poista
 12. ei et saa kiusaa muaaaa :cccc luciaaaaaa... <3 reginaaaa <333 söpöjä kuvia...jaja ihana laatu jajaj OOON KATEEELLINEN SIULLLEEEE >-<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja kiitti muillekkin, voi hurja kuinka paljon kommentteja o.0

   Poista