tiistai 17. joulukuuta 2013

Koulun pihalla

Nämä kuvat, mitä nyt postaan, ovat hieman vanhempia. Tai otettu siis muutama viikko sitten. Olin siis yhden yhden kaverin kanssa koulumme pihalla nappaamassa muutaman kuvan Reginasta. Tosin kuvia tuli vähän, koska oli kovin hämärää ja lunta tuprutti taivaan täydeltä. Lisäksi pakkasessa Reginan obtsu ei oikein tahtonut toimia ja lähti lantiolta jatkuvasti irti. Onko tätä ongelmaa muilla?
   Ja siis posetukset ovat kaverini Veeran (gosupermodel Mangolia) käsialaa ja kuvat suurimmaksi osaksi minun. Kiitos mahtavasta kuvausretkestä, harmi, että sää oli niin huono :(
   Enää viikko jouluun 8)) Ennen joulua saatte vielä kattavamman joulupostauksen, mutta viikonloppuun asti blogi saattaa olla aika hiljainen, anteeksi.
   Ja musiikki valinta tuli yhdeltä toiselta kaverilta. Mahtava kappale kerrasaan :D Katsokaa toki tämän ystävän blogi tästä.



IMG_7658

IMG_7664

IMG_7665

IMG_7678

IMG_7682

IMG_7684

IMG_7705

IMG_7686

IMG_7702

Anteeksi, että kuvia oli aika niukasti, mutta postasin sentään jotain :D Kommentteja?
Myös uudesta bannerista saa kertoa mielipiteensä ;)

7 kommenttia:

  1. Aww :3
    Ja toi uus banneri on ihana! ^u^

    VastaaPoista
  2. Suloisia kuvia & Reginaa, sie veit mun sydämmen *3*

    VastaaPoista
  3. Uu, jollakin on sama koululaukku kuin minulla owo myös tuo harja on sama, vain ruskeassa värissä nuo harjakset. Se on hyvä nukkeharja!
    Banneri on todella suloinen >u< Ihania kuvia olet taas ottanut!

    VastaaPoista
  4. Ihana ihana ihana Regina. <3 Tosi nättejä ja lumisia kuvia sait otettua ! ^^ Kahdeksas taisi olla lempparini. ;3 Ja aaah, tuo musiikki taustalla.. ♥ Ihanaaaaaaa....
    Uusi banneri on tietenkin upea. Tyttönen on niin suloinen gebardi-puvussaan ! >w<
    Tuosta obitsu asiasta olen samaa mieltä. Kyllähän se vartalo tuntuu välillä pettävän, mutta itse painelen sitä takaisin kiinni aina välillä. :3 Joooten, kyllä se siinä pysyy kunhan on varovainen. nwn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Vau, piristit mun päivää :3

      Poista
  5. Ihania kuvia ♥ Näyttää vain hieman kalpealta, onko tullut oltua liikaa ulkoa vähissä vaatteissa? xD Joo sori, mut ihanii kuvii :D Kaunista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaankin ;) Mut Regina onkin lämminverinen niin kestää tuollasis vaatteissa :'D ;)

      Poista