torstai 31. lokakuuta 2013

Halloween viikko / Halloween week

Suomeksi / In Finnish:
Tämä viikko on halloween viikko! Olen ommellut mekon Reginalle, ihan vain halloween kuvauksia varten. Tullessani koulusta kotiin, kuitenkin huomasin, että pihalla oli jo ihan pimeää :'(. Niinpä en saanut otettua sellaisia kuvia, kuin ajattelin. Pahoittelen. Luulen, että saan kunnon haloween kuvia viikonloppuna ja silloin saatte nähdä ensimmäisen kuvatarinankin, haloween aiheisen tietenkin ;).
   Kuvat on otettu salamalla pimeällä terassilla ja siitä johtuen värit ja valotus ovat aika huonoja. Mielestäni nuo kuvat ovat kuitenkin aika haloween tunnelmaisia. Ja lisäksi postauksen lopussa, pieni kurkistus tulevaan kuvatarinaan.


Englanniksi / In English:
This week is the Halloween week! I have made a dress for Regina for Halloween photography. When I came home from school I noticed that in the yard is dark. Because of that, I could not take the pictures I wanted. I'm sorry. I think I will take the Halloween pictures during the weekend and then you get to see my first picture story, Halloween theme, of course. ;)
   I photographed with flash on the dark terrace and because of that the colors and exposure are not so good. I think, those pictures are Halloween flair still. And there is a peek of a forthcoming picture story at the end of the posting.

Ja tässä osa tulevaa kuvatarinaa ;)
And this is a part of  the forthcoming picture story ;)
Toivon, että piditte ja kommentoitte ;) Ja muistakaa KUVAKISA, joka alkaa heti, kun blogilla on 45 lukijaa. Vielä yhdeksän jäljellä, tsemppiä!

I hope, you liked this ;) And remember the PICTURE COMPETITION, which begins immediately when the blog has 45 readers. The blog needs only nine readers, good luck!   

13 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Tykkäsin eniten tuosta Reginan mekosta, koska se sopi hyvin tuohon halloween teemaan ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko! <3
  Mä en älyä miten hyvä kuvaaja sä oot! Oikeesti, en vaan älyä! :o
  Ja Regina on tosi nättinä näissä kuvissa. Mistä sait tuon seitin ja nuo hämähäkit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan jostain leluliikkeestä hankin. Ja kiitos :D

   Poista
 3. Ihana mekko♥ Kiva postaus :)

  VastaaPoista
 4. Karrmmivia kuvia, tosi muuntuvasti ja kivasti osaat nukkea käyttää. Nyt kun Rexulla on uusi tukka on kuin uusi tyyppikin!

  VastaaPoista
 5. Kiva kuva tuo, jossa kengännauhat ovat auki. Mun suosikki on se!

  VastaaPoista
 6. Bannerin kuva on hieno :) Osaat ottaa todella taidokkaita kuvia :)

  VastaaPoista