torstai 14. toukokuuta 2015

There's a POWER in what YOU do

Now every other day I'll be watching you...

Terppa! Siitä on aika kauan, mutta onneksi sillä ei ole väliä. Me nimittäin ollaan saatu kuvausilma tällä aikaa. Oli jotenkin ihanaa päästä kuvaamaan pitkästä aikaa. Tämän kuukauden ajan olen opiskellut ja panostanut vääriin saroihin. Olen kirjoittanut ja lähettänyt kaksi tekstiä kilpailuihin, hävinnyt kuin rotta yhden kilpailun. Eilen menin nukkumaan kahdelta nelituntisen tekstin edessä istumisen jälkeen. En kutsu sitä kirjoittamiseksi, koska suurimman osan ajasta istun ja ajattelen omiani. Ajattelin tämän päivän shootin ideaa.

Minun piti oikeasti kuvata koko shootti äidin uudessa, vielä valkoisessa, kukkatelineessä, mutta nyt kun pihalla on jotain väriä, on tylsää kuvata mustaa puuseinää vasten. Nappasin muutamia kuvia kyllä siinä telineellä, mutta ampiainen tuli kiusaamaan. Koivuallerginen sai loistoidean! Menin istuskelemaan koivujen alle kadun viereen ja kuvasin muutaman oksan kanssa. Arvatkaa tuntuuko nyt silmissä, mutta ainakin saatiin nättejä kuvia tähän postaukseen. Taidan rakastaa kevättä nyt niin paljon, että voisin mennä takaisin tuonne koivujen alle nenä vuotavana ja nauraa ja tanssia siellä. En laula nimittäin. Tuntuu, että ihana vihreys joka paikassa sillon kun ei satu satamaan .__. inspiroi enemmän kuvaamiselle. Keskiviikkona saatiin viimeinen koe pussitettua, joten kai silläkin on osansa blogin elolle.
lehti-9
Kameran alla olivat tänään Derek ja Lucia. Joku on toivonut tätä paria nähtäväksi joskus kauan sitten. Pahoittelen, että sain parin yhteen vasta nyt, mutta kai kaikilla on niitä huonompia aikoja :3 Kevättä rinnassa kaikilla. Rakastuvat toisiinsa ja minä siihen, että ihmiset rakastuvat. Joskus kyllä tuntuu, että Lucia ja Derek välttävät toisiaan viimeiseen. Nyt lajitoverinukkeilijat: Se tunne, kun ne seisovat niin suloisesti, peruutat, tarkennat, kops ja ne ovat kumossa. Ei, en asettele niitä uudelleen.

Yritin luoda, niin kuin yritän aina, yhteiskuviin toisiinsa sopivat asut. Derekin puku joutui saksien alle muutama päivä sitten. Se saa nyt tottua tuollaiseen tyyliin vähäksi aikaa. Muistaakseni joskus aiemminkin otin kuvia Derekistä räväkämmällä tyylillä. Hiukset eivät aivan palvele tummaa ketjuasua, mutta Derek on silti aika hyvän näköinen nyt. Herralle on niin vaikea löytää vaatteita tai koota asuja. En omista stylistin lahjoja, mutta nyt olen tyytyväinen!
Lucialle sopii mikä vain. Zaran korkeat saappaat pukivat tyttöä paremmin kuin hyvin. Tällainen pieni kiehauttava fakta: Olisin voinut kuvata aiemmin, mutta en kuvannut. Halusin välttämättä ostaa ensin tuon mustan rusetin, joka killuu Lucian hiuksissa. Oliko se sen arvoista? Oli oli.

Erittelen kuvasarjat kauniisti kahdeksi erilliseksi, koska ympäristö vaihtuu ja teemakin vähän. Musiikin tienoilta tänään kuunnellaan Ellie Gouldingia, koska ne sanat ovat kuunneltavan arvoisia. Ensimmäisessä shootissa on mukana sanat kuvien alla, muuten teidän vapautenne! :)


Heaven

Ellie Goulding - Love me like you do


"Only you can set my heart on fire."

koivu
You're the light,
you're the night,
you're the color of my blood.
koivu-2
You're the cure,
you're the pain,
you're only thing I wanna touch.
Never knew that it could mean so much.
koivu-3
You're the fear, I don't care
cause I never been so high.
koivu-4
Follow me to the dark
Let me take you past our satellites.
You can see the world you brought to life.
koivu-5
So love me like you do, love me like you do.
koivu-6
Love me like you do, love me like you do.
koivu-7
Touch me like you do, touch me like you do.
koivu-8
What are you waiting for?



Myself never enough for me

Calvin Harris - Outside ft. Ellie Goulding


lehti-2
lehti
lehti-3
lehti-4
lehti-5
lehti-6
lehti-7
lehti-8
lehti-9
lehti-10

Kiitoksia monennesti kun katselitte läpi. Yrittäkää vähän imaista kevättä noista vihreistä lehdistä. Mä olen nyt niin iloinen, koska sain postata ja oikein kunnolla. Pitäkää kivaa nyt taas muutama viikko, minulla taitaa olla kiikarissa muuta tekemistä!
Ja hei, toteutin nyt toiveen Luciasta ja Derekistä, laittakaa lisää ehdotuksia tai vastatkaa kyselyyn sivussa --->


Saana :)

15 kommenttia:

  1. Ihana varsinkin tuo toinen shootti *-* Ihanat Zara ja Derek :3 I SHIP IT

    VastaaPoista
  2. ihana postaus♥ Derek ja Lucia on kyllä niin söpöjä yhdessä awww :3

    tykkäsin musiikkivalinnoistasi tähän postaukseen, Ellie Goulding on yksi mun lempi laulajista, ihana että joku valitsi juuri nämä biisit tähän <3

    lucian vaateyhdistelmä on myös tosi kaunis c:

    VastaaPoista
  3. Aww Lucia ja Derek on niin suloisia yhdessä :3 molempien vaatteet on tosi ihanat ja muutenkin tosi hienoja kuvia ja musiikkia ^.^ ♥

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia ja Lucia ja Derek on niin söpöjä yhdessä! ;3 ♥

    VastaaPoista
  5. Liian sööttiä! Oon niin löysänä ja heikkona kun näen, että joku nukkeilija on taas ottanut liika sööttejä kuvia nukke pariskunnastaan ❤ Sä onnistuit näissäkuvissa täydellisesti!!
    \ °(◡ ω ◡)° ノ≥ Lucia ja Derek niin, niin, wäääähhhss!! ❤ Sööttejä!

    Tuo Lucian rusetti oli kyllä varmastikkin odottamisen arvoinen!
    Tuon ensimmäisen shootin musiikki ja kaikki,kuvat ja aaw, sopii liian hyvin yhteen, niin kuin tietenkin myös Lucia ja Derek!
    c | ̄ u  ̄|⌒ ♥
    Liian kauniit ja yhteen sopivat osutkin on!!
    Miten ihmeessä sä sitten osaat? \(; ᴥ ;)/ ♡

    No,no, ihana taas kun postasit!! Ihana on kyllä kuulla / lukea tuota kaikkea, aina alussa, nuken tai nukkejen kaatuminen juuri hyvällä kuvaus hetkellä ottaa todellakin päähän... Tosin minä aina raivoissani yritän, aina ottaa uutta kuvaa mutta, noup... Ei siitä sitten tule enää mitään... - u -... Hahaa, hauskaa kyllä..

    ❤ Postailehan silloin kun jaksat! Innolla odotan taas mitä seuraavaksi näemme, taas ihania + täydellisiä kuvia vai jotain ihan muuta? ❤

    ~Siniapila~

    VastaaPoista
  6. Apua Derek on liian komea! Lucia ja Derek on kyllä juuri sopiva ihana pari ♥
    Ihania kuvia. Musiikit sopivat hyvin molempiin shootteihin!

    VastaaPoista
  7. Kivat asut molemmilla nukeillasi^^ Keväisiä kuvia. Tosi kiva kun postasit näin pitkän postauksen♥ T: Hobitti♥

    VastaaPoista
  8. Molemmat shootit olivat todella ihania ♥ Lucialla ja Derekillä oli molemmilla ihanat vaatteet ;-; !

    VastaaPoista
  9. Tosi ihanat shootit <3 Nuo asut ovat todella söpöt ja sopivat hyvin yhteen <3

    VastaaPoista
  10. Ihanat shootit ♥ Nukkejen vaatteet sopivat hyvin yhteen ja olit valinnut niin ihanat kappaleetkin ♥

    VastaaPoista
  11. Awww aivan ihania kuvia, Lucia on älyttömän kaunis aww rakastan tuota sinisten chipsien ja vaalean peruukin yhdistelmää neitosella se sopii niin hyvin awww ♥
    Omg en pääse koskaa lmlyd yli, vaikka oon kuunellu sitä hulluna siitä asti ku se ilmesty :D
    Mut juuu Derek on komia poika + nää kaks on maailman söpsöin pari pakko myöntää :3
    Myös siitä plussat et wow nuo posetukset aivan ihania, ja nukkejes vaatteet on kadehtittavan söpöjä. awww ! ♥
    +++ Postailehhan taas piakoin, sut postauksia on ihana lukea ^^

    VastaaPoista
  12. Derek oli ihan liian HOTTI! Toi takki vaan niiku uh ♥ Sua ei varmaan haittaa jos mä vähän kopsaan tota lookkia D: Mun on vaikee keksiä itse nykyään mitään... Mut ihanaa ♥ Ellie Goulding -postaus :D Lisää tämmöstä ^-^

    VastaaPoista
  13. ihania kuviaaaaa <33333333
    voitko käydä katsomassa http://worldofdollseyes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Upeita kuvia! Aloin tätä sun blogia just seuraamaan! Tosi kivalta näyttää C: Ja oon just ite saamassa ekan pullippini, niin ois tosi kiva, jos voisit tehdä jonkun "Tietoa Pullipeista" jutun? Tai siis postauksen xD Mut nii. Kiva jos toteutuu! CC: T. Innokas lukia ♥

    VastaaPoista
  15. Nyt Saana lisää postauksia xP
    Oh I bet you know who I am Cx

    VastaaPoista