sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Kukko, keltainen, karkki

Mitä kaikkee pääsiäiseen nyt sitten kuuluu...

Muistan tehneeni viime pääsiäisenäkin postauksen ja eikös se nyt ole yksi blogin ihanimmista jutuista, tehdä näitä erikoisia postauksia, joissa on joku teema! *katsoo vanhaa pääsiäispostausta* En taidakkaan linkata sitä tähän :) Siis olen ollut silloin ihan järjettömän taitava sisäkuvaaja... Todella taitava, ihan oikeasti sarcasm.

Joulun teemapostauksessa taisi olla Carriekin osallisena. Sen jälkeen en olekaan sitä monesti kuvaillut, joten ajattelin, että annetaan neidille nyt sitten tilaa tähän toiseen teemapostaukseen. Nuket näyttävät helposti hukkuvan blogin puolelta, sillä olen äärimmäisen herkkä valitsemaan suosikkeja, joita kuvaan kokoajan. Arvelisin, että tämän kevään suosikkeja ovat Zara ja Norrie. Muistutelkaa minua aina välillä, jos ikävä johonkin tiettyyn nukkeen kasvaa liian suureksi!

Tällä kuvaussessiolla on taas ihan tekaistu tausta. Maisema tähän aikaan kevättä ei todellakaan ole niin hehkeä, että viitsisin sitä ikuistaa. Lisäksi on ollaan likeellä Carrien kanssa, joten on parempi, ettei juuri sitä nukkea raahata kaikkein kuraisimpaan länttiin pihalla. Tekaisin siis taustan ja yritin käyttää pääsiäiselle tyypillisiä värejä. Aivan taaimmaisena on vaaleanvihreä lakana ja nuken alustana paksumpi keltainen pöytäliina, joka näyttää räsymatolta. Olen taustaan tyytyväinen. Varastin pääsiäiskoristeita ikkunalaudoilta ja iskin niitä kuvien sekaan. Pieni lavastaja heräsi, täytyy myöntää, sillä ministudion rakentaminen alkaa hivuttaa itseään kuvauksen mahtavimmaksi osaksi.

En nyt sano Carrien vaateista sen enempää kuin, että tytöllä on niin niukasti vaatekappaleita, että joudun hieman soveltamaan ja muokkaamaan jo miljoona kertaa nähtyjä vaatteita eri tavalla tytön päälle. Nytkin kyseessä on vain valkoinen alushame, joka on nähty muidenkin nukkejen päällä ja Cariellakin monet kerrat. Kiskoin sen ylemmäs mekoksi ja pörheästä voiko mekosta sanoa noin, linnusta ainakin voi... kokonaisuudesta tulee mieleen vanhanaikaiset pikkutyttöjen vaatteet. No mutta, Carriehan näyttää hyvältä missä tahansa vaatteessa. Puen sen varmaan seuraavalla kerralla sukkaan :)

Laittakaa tästä iloista musiikkia, jos huvittaa saada jotain taustalle!

pääs-2
pääs
pääs-3
pääs-4
pääs-5
pääs-6
pääs-7
pääs-8
pääs-9
pääs-10
pääs-11
pääs-12
pääs-13
pääs-14
pääs-15

Tässä riittää kiireitä edellee, sillä päälle painavat niin läksyt, lisätehtävät, ripari, kuin nyt luvattu rippikoulublogikin. Tehtävää on vaan niin suunnattomasti ja kilpailuihinkin pitäisi ehtiä panostaa. Mitä ihmettä mä teen. Lopetan laiskottelemisen. En.

Mutta hyvää pääsiäistä ja pitäkää kiva viikko!
:)

10 kommenttia:

 1. Kuinka ihanan pääsiäismäinen postaus!♥ Söpöä katseltavaa, ja nukkesi on suloinen(: Hyvä postaus!

  VastaaPoista
 2. Oi lavastus on kyllä mennyt ihan nappiin, nimittäin sopii tosi hyvin näihin kuviin!
  Upeita kuvia + Carrie on aivan ihana oranssien hiuksiensa kanssa ♥

  VastaaPoista
 3. Carrie plus pikku tipuset on jotain todella suloista <3 Ihana pääsiäispostaus!

  VastaaPoista
 4. aivan ihana postaus♥
  naaw carrie on niin söppänä ja nuo tipuset, tuitui :3

  olisi kiva saada luciasta kuvia ja derekistä, miksei molemista, ne on vaan niin söppäniä >w<

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia, Carrie näyttää todella suloiselta tipulauman keskellä. ^^

  VastaaPoista
 6. Derekiä oon alkanu jo ikävöidä...

  VastaaPoista
 7. Hauska pääsiäispostaus <3 Hyvää pääsiäistä sullekin!

  doll-like-a-ray-of-sunshine.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia jälleen kerran ❤ En ikinä lakkaa jumaloimasta Carrieta, se on vaan niin suloinen ja noi sen porkkana hiukset on niin ihanat *3*

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia ♥ Carrie on tosi suloinen porkkanapää :3

  VastaaPoista