sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Punainen lanka sulkaan

En pahoittele pientä vahinkotaukoani :3 Ripari kolkuttelee, mutta eivät kokeet, koska en ole vielä saanut aikaiseksi lukea yhteenkään... hupsista. Itseäni on oikeasti ottanut tosi paljon päähä, etten ole päässyt kameran taakse kertaakaan. Koneeseenkin vaihdettiin enemmän muistia, joten kuvia mahtuu nykyään. Onko jollain kätevää vinkkiä siihen, miten saisi enemmän aikaa nukeille? Tauko teki kuitenkin hyvää idealipastolle, koska nyt inspiraatiota löytyy taas! Tälläkin shootilla on hieman omaperäinen idea.

punainen-7

Tässä keimailee kaunis joulukoriste, joka ei koskaan päätynyt takaisin laatikon pimeään. Olen itse ostanut tuon joskus, mutta en niinkään nukkeja varten. Kaikista parhaiten tällainen naamari sopisi muotonsa puolesta Carrielle, mutta isompipäisille nukeille se kelpanee päähineenä.
Mukana tänään penkalla oli Regina. Kauhistuin, kun viikko sitten huomasin tytön makaavan hyllyllä jouluvaatteet yhä yllään. Aivan oikein, Regina on ollut blogissa näkyvillä viimeksi jouluaattona o.O Voi tyttö raukkaa.
Kuvat räpäsisin poikkeuksellisesti kameran alkuperäisellä ikivanhalla vuoden vanhalla... objektiivilla. Ulkona oli alkanut jo hieman hämärtää tai sitten oli ollut pimeää koko päivän. En ole varma, sillä olin aamupäivän kirkolla. Otin siksi mukaani tuon vanhan objektiivin, josta löytyy kuvan vakain. Hämärässä kuvat tärähtävät helposti. Tarkkuus kuvissa yllätti positiivisesti. Kun kuvaamisesta on aikaa taas muutama viikkoa, on kyse varmasti siitä, että kuvat vain näyttävät pitkästä aikaa kivalta. Kritiikki putoaa pois, kun pitää hieman taukoa.

Kuitenkin ennen tätä minulla oli työn alla pieni operaatio sellaisen asian kanssa kuin Make It Own. Ostin todellakin itselleni Mio-pullipin, vaikka meikkaustaitoni ovatkin hieman kyseenalaiset. Tein meikin pohjavärit (posket, huulet ja silmien "luomivärit") raastamallani pastelliliitu pölyllä. Tarkat yksityiskohdat kasvoissa tein vesivärikynillä. Päälle lisäsin Army Painterin mattalakan ja huuliin vesiohenteisen kiiltävän lakan. Tuloksesta tuli parempi kuin odotin, mutta en tiedä onko se paras mahdollinen :D Älkääkä kysykö noista aivan satunnaisista timanteista poskilla ja otsassa, yritin saada aikaan jotain erikoista...

kustomi
kustomi-2
kustomi-3

Tämän näköinen tytöstä tuli ^^
Hieman yksinäisen näköinen henkilö hän vielä tuolla hyllyllä on koska peruukki ja silmät puuttuvat yhtä paljon kuin nimikin. Tarkoitus olisi hankkia neidille valkoinen otsatukallinen peruukki tai sininen otsatukaton peruukki. Lisäksi haluaisin ostaa jostain suunnasta silmiin pelkät tasaiset lasilevyt (custom flat??) ja laittaa niiden taakse jonkin näköisen galaksi- tai avaruuskuosin.
Meikki on mielestäni ensimmäiseksi customiksi ihan onnistunut ottaen huomioon, että naamassa ei todellakaan ollut mitään ennen aloittamista.

Sanokaa toki mielipiteenne!



Nyt kuitenkin kuviin...
musiikki päälle :*



punainen
Punainen-2
punainen-3
punainen-4
punainen-5
punainen-6
punainen-7
punainen-8
punainen-9
punainen-10
punainen-11
punainen-12
punainen-13


9 kommenttia:

  1. Oi ihanaa kun sä postasit<3!!

    Kuvat oli tosi hyvälaatuisia ja musiikkikin sopi kuviin niin upeasti ó3ò! Wääwää oot ihan sairaan hyvä kvaamaan ! Ja oikeesti mä kyllä arvostan näitä sun shootteja, kun aina on joku ns. idea, niinkuin nyt tuo hauska naamari. Mahtava idea *-*!! Neljäs kuva oli ehdoton suosikki, kun nuo hiukset "hulmahtaa" ja Reginen täydelliset ripset<3

    Odotan innolla, että blogiin tulee lisää uudesta tulokkaasta ^ u ^! Ja hienostihan sä kustamoit! Nuo huulet oli varsinkin upeat ja meikki muutenkin ihanan uniikin näköinen. Ja mä rakastan kyllä Reginaa niin paljon! Neidin suloiset asennot ja ja ja.. Regina on oikeesti aivan täydellinen nukke<3!

    Sulla on yksi ihan parhaista blogeista mitä tiedän! Ensipostausta odotellen ^ ^!
    DollDuet.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihana shootti. ♡ Toi asu oli hyvin mietitty, niin että se sopi ton naamarin kanssa. Suloiset posetukset. Omat lempikuvani olivat 5. ja 10. kuva.
    Sun kustomista tuli tosi ihana. ♡ Laitoitko huuliin aluksi kuivapastelleja ja sitten glossia vai tungitko siinä välissä mattalakkaa niihin huuliin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teille molemmille^^
      Ja laitoin huuliin ensin kuivapastelleja, sitten mattalakkaa (koska lakkasin siinä välissä koko naaman) ja lopuksi glossin. :)

      Poista
  3. Oiii upea shootti, toi musiikki sopi hyvin <3 ;u;
    Ja toi kustomi on hieno, itse osaisin kuvitella siihen mainitsemasi sinisen otsatukottamona peruukin paremmin, mutta se valkoinenkin olisi varmaan kiva nwn

    cheerful-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. tosi kauniita kuvia, tuo musiikki toi ihanaa tunnelmaa siihen :3
    ja tuo custom on ekaksi customiksi aivan ihana!♥

    VastaaPoista
  5. oo sä postasit, odotinkin jo että koska postaat c:

    mutta, en tiiä oonko sanonu mutta tykkään tosta bannerista (ja norrie on liikaihana)
    tykkään kans tosi paljon sun kuvista, nää on niin tarkkoja ja hyvälaatusia help
    ja sun nuket kans <3

    mutta, nääkin kuvat oli tosi upeita niinkuin aina ja regina ää varastan sen

    VastaaPoista
  6. >melkein ajoissako<

    Noniin, pää lyö vaihteeksi tyhjää mutta yritetäämpä jotain sanoa~
    Okei, ensinnäkin toi kustomi: Mun mielestä tosi kiva ekaks kustomiks (ja noi huulet, miteennn *-*), ja voin jo melkein kuvitella tytön valmiina, ja en tajua miten keksit noin hienon idean, tollanen galaksityttö ♥ Noi timantit on ihan sairaan kivat, sopii tosi kivasti meikkiin~

    Ahh, sitten tähän Reksushoottiin (ihana nähdä neitiä taass ♥♥): Sun ideat on aina niin kivoja, tässäkin noi Reksun asun punaset hapsut sopi hyvin tohon naamariin, joka oli muuten eerritttääin kivaisa. Tykkäsin hirveesti noista kuvista missä Reksun sormen ympärillä on toi lanka, se oli jotenkin hyvä idea ♥ Reksun silmät näyttää jotenkin superihanille tossa ekassa kuvassa, ne tolleen kimaltelee ♥
    Kuvissa oli hyvä laatu, ahhh mä tykkäännn ♥ Kommentti on nyt lyhyt koskakoska mulla on teatteri, baa aai ~

    VastaaPoista