lauantai 13. joulukuuta 2014

Let it snow ☁☂

Ihanasti tänä viikonloppuna saatin tännepäin jokunen hiutale lunta ja jotenkin joulumieltäkin karttui sitä mukaa hieman enemmän. Tietenkin koehössötyksen laantuminen, joulukorttien teko pitkin viikkoa ja joululahjaostokset ovat aina merkki joulun lähestymisestä ^.^ 

Kylmyys on kuitenkin aika ikävä asia kuvauksen kannalta ja lumikin on vielä päivisin märkää ja paikoin muuttuu kuraksi lätäköiksi. Olen maininnut, että en koskaan onnistu sisäkuvien ottamisessa kohtuudella, joten olin jo pudottanut sen vaihtoehdon mielestäni. Sain kuitenkin laitettua kaikille pikkunukeille eli Carrie jäi pois ihanat jouluvaatteet ja totesin, etten voisi viedä niitä kaikkia ulos märkään lumeen sen enempää kuin kameraakaan. Rupesin sitten aamulla rakentamaan pienimuotoista kuvausstudiota, jossa taustana toimi ensimmäistä kertaa ja oli muuten hyvä keksintö minun lattiamattoni ja rekvisiittana ympäri asuntoa kerätyt joulukoristeet. Eniten tykästyin lopulta lisäämääni tähtinauhaan, johon sain valotkin syttymään kuvaustenajaksi. Nauha oli maltillinen ja tunnelmallinen. Itse en oikein pidä niistä joulumarkkinoilta ostettavista räköttimistä, jotka vilkkuvat ja välkkyvät milloin mitäkin väriä. 
Lisäksi kuvauspaikan ympäriltä löytyi muutama valkoinen styroksilevy, jotta onnistuisin välttämään ainaisen sisäkuvieni ongelman; keltaisuuden. Onnistuin siinä tällä kertaa erittäin hyvin, sillä en joutunut korjaamaan valkotasapainoa yhtään jälkeenpäin. 

jotai-12

Mukana kuvissa pomppivat siis Lucia, Regina, Derek ja Norrie, vaikka tarkoitus oli aluksi kuvata vain Derekiä ja Reginaa. Kaikilla oli ainakin jokseenkin jouluinen ulkoasu. Olin iloinen varsinkin Derekin vaatteista, jotka ostin aivan äskettäin, koska herra kärsi pienestä vaatekriisistä. Nyt hänellä on ainakin vaatteet juhlapyhille xD. Regina pukeutui vanhaan, mutta blogin puolella täysin uuteen punaiseen lappitakkiin. Norrien asu oli enemmän talvinen ja Lucian asu koostui viimejouluna tekemäni asun palasista ja hieman tyttömäisemmästä mekosta.

Lisäsin jälkeenpäin kuviin aika paljon kaikenlaista, koska jäin kaipaamaan lumista tunnelmaa. Ihmekös se jos kuvasin sisällä :D Käytin muokkaukseen pitkälti Picmonkeyta ja sen uutta ihanaa Winter Land -teemaa. Sillä sai lisättyä kuviin tietynlaista kylmää värimaailmaa (jota tosin en lisäänyt juuri lainkaan) ja lisäksi valkoiset huurteiset reunukset ja lumihiutaleet ovat Picmonkeyn ansiota. Olen muutenkin alkanut lisäilemään kuviin enemmän ulkopuolisia efektejä, enkä ole vielä täysin varma jääkö se tavaksi, koska itse rakastan luonnollisia kuvia ja tietenkin niiden toetuttaminen on paljon helpompaa. Toisaalta kaikissa valokuvissa, jotka ovat painuneet mieleeni juuri sen takia, että olen niihin tykästynyt, on ollut jonkinlaisia efektejä jälkeenpäin lisättynä pelkkien perusmuokkauksien lisäksi.
Sanokaa, mitä mieltä TE olette: Ovatko lisäefektit mukavaa katseltavaa aina välillä?

Nightwish - Walking in the Air

jotai
jotai-2
jotai-3
jotai-4
jotai-5
jotai-6
jotai-7
jotai-8
jotai-9
jotai-10
IMG_2449jotai-11








17 kommenttia:

  1. Voi, kuinka ihania kuvia! Meilläkin satoi yön aikana vihdoinkin lunta! :)

    VastaaPoista
  2. upeita kuvia, kaikilla on ihanat vaatteet n__n

    VastaaPoista
  3. Wow, aivan ihania kuvia, ja suloinen postaus.
    Unng, sisäkuvat on aina yksi ongelma koska se keltaisuus, mut wow oot löytänyt super ihania joulukoristeita näihin kuviin, ja musta nää on hyvä laatuisia ja näis on upea idea ! ^^

    Aloitetaan Reginasta -> rakastan tyttöstä kaikin puolin koska ah, muistan kun hankit Reginan ja ajattelin Pullip Regeneration Pricipessaa ihan kamalaks, mut sit kun se saapu ja sun kuvat ja kaikki ... se oli ihan jumalattoman söpö, niin kuin nytkin !
    Tykkään Reginan takista se on super suloinen > 3 <
    Sitten taas Derek, se on ihan jumalattoman suloinen noilla vaatteilla, pojulle sopii puku hyvin :3
    Ja Lucia, apua tyttöselle sopii hyvin punainen, tuo tonttulakki on ihan tajuttoman suloinen, ja tuo vaalea peruukki punaisen kanssa äää, täydellistä sanon minä.
    Sitten taas Norrie, aww niin suloinen pieni tyttönen, tuo peruukki ja vaatteet yhdistelmä on super söpönen, rakastan ! ^-^
    Muttamutta, postaahhan taas pian ! c:

    VastaaPoista
  4. Wau!
    Ihanan jouluisia kuvia, oot saanu paljon kaikkee kivaa rekvisiittaa :) Kuvissa oli kiva tunnelma, varsinkin tuo shootin kolmas kuva sopi musiikkiin mielestäni tosi hyvin.

    Ja nää kaikki vaatteet! Varsinkin Norrien asua ja lookkia rakastan <3. Derekilläkin on tosi kiva puku, sopii herralle mainiosti. Tietysti olet keksinyt myös Lucialle ja Reginallekkin ihanat asut, en voi kiistää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tarkotan että oot saanut kasaan paljon kaikkee kivaa rekvisiittaa ;)

      Poista
  5. Oioioiii *o*!! Mahtavaa kun postasit n 3 n! Noi kuvat oli aivan upeita ja noi vaatteetkin ihan huikeita <3! Ja tykkäsin kyllä noista lisäefekteistä :D! Tälläisiä vaan aina välillä lisää ^ u ^!

    VastaaPoista
  6. Omg *o*
    Ihania kommentteja :3 Voi kuulkaa ihanat, kiitos kiitos :D Hyvää Julunodotusta teille :*

    VastaaPoista
  7. Oii aivan ihana shootti! <3 nun

    cheerful-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia!
    Mielestäni lisäefektit ovat välillä ihan mukavaa vaihtelua, kunhan ei mennä sen överimuokkauksen puolelle :D

    VastaaPoista
  9. Etkö postaa kannanottoon enää? ;_;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postaan harvemmin, nyt ei vaa oo ollu sopivaa aihetta tai inspistä :/

      Poista
  10. Huohhuoh saanko kuolla mulla on niin huono omatunto ;_____________; En oo vaan ehtinyt kommentoimaan, mun kaikki muukin blogielämä on ollut ihan superhiljaista jajajaja ääh ;_; Noniin hopeso olen palannut (entiiä onko se kaikille hopeso, mutta idc)
    Noniin, en oo tietty siis kuinkahan moneen postaukseen kommetoinut, väh anteeksi >n< Mutta ihan superihania postauksia ollut, uudesta Dal-neitosestasi en oo edes ehtinyt sanomaan mitään >n< Noh, kohta on sen aika 8)

    Ah, Reksuhan se siellä kauniissa takissa ;u; Mistä sä hommailet tollasia vaatteita♥ Reksusta paras kuva oli varmaan toi viides kuva, toi tonttu tuolla, hih se on söpö :3 Siis köh meinaan että Reksu on niin suloinen ♥ Toi joulukuusi, vääh mäkin tahdon tollasen söpön nukkekokoisen kuusen mun palleroille > u < ♥ Oon itseasiassa jo marraskuussa etsiskellyt sellaista, mutta enpä tietenkään löytänyt.. Jäävät nyt kuusetta~ Jos en ole maininnut, niin toi Reksun peruukki on tosi ihana ja sopii sen silmiin hyvin ♥ Noi hopeiset simmut, woowh ihanat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, nyt voin jatkaa kommetointia, mun oli pakko käynnistää kone uudelleen koska merkit ja kirjaimet alko menemään väärille paikoille ._.

      Noniin, mennään sitten vaikka Derekiin :3 Derek on liian komea, tahtoisiko poitsu kenties muuttaa meille *u* Toi pinkki kauluspaita tuolla alla, ihan paras :D♥ Derek on tosi komeana tossa tokassa kuvassa, ah :33 Siinä kuvassa näkyy muutenkin ihanasti noi minikokoiset joululampputähdet (mitkälie :D) ja Derek seisoo söpösti :33

      Sitten, voi ei, Luciasta on kyllä varmaan tullu mun lemppari sun nukeista nyt *o* Niin valloittava katse, ja ihan liian vaahtokarkkisöpö tässä >o<♥ Tuijotin tota naamakuvaa siitä ihan liian kauan, niin lutunen. Ja noi silmät, teen kuolemaa uwu♥ Toi tonttulakki oli muutenkin jotain maailman söpöintä ja samoin noi muutkin vaatteet, ja toi kuva missä Lu (lisää lempinimiä.. 8D ) poseeraa noiden tonttujen kanssa, aawh ♥
      Ja muutenkin, Lucian peruukki on niin ihanan näköinen ja sen tapa katsoa kameraan on niin ihana *---*

      Sitten tää sun uusi neito, (lunttaan nimen taas tässä välissä kun en vaan muista sitä.. :D^) NIIN Norrie, on tosi suloisenvihainen tapaus myös ;-; Odotinkin pitkään että hommaisit joko Dalin tai Isulin, ja Norrie on kyllä ihana *o* Toi sen peruukki sopii sille niin hyvin, ja kuten aina, rakastan sen hius-chippi-yhdistelmää ♥ Jotenkin vaan niin söpsä~ Norriesta eka kuva on niin söpö, joulukuusen koristelukuvat on aina niin ihania ♥ Okei rakastan tota toistakin, koska Norrie katsoo söpösti kameraan ja toi on jotenkin kiva kuvakulma ♥

      Kuvat oli siis kokonaisuudessaan upeita ja tahdon vaan nähdä lisää postauksia ♥

      Poista
    2. Ihanaa, kun mulla on näin mahava vakkari kommentoija :3 Et uskokaan (ja sanon näin aina xD) että on aivan mahtavaa saada näin ihania kommentteja :* Vau, kaikki nuket kiittää tuolt hyllylt ihan hirveesti <3 Just tälläset kommentit laittaa miettimään ja tajuumaan, minlä takia mä tätä teen :D
      -Teidän kaikkien takia :3

      Poista