lauantai 7. maaliskuuta 2015

En ehkä osaa sulle puhua

Jos annetaan ajan kulua...

Olletteko te jo kuullet tämän ihanan Sannin uuden kappaleen? Siis en ole mikään Sanni-fani, mutta täytyyhän se nyt myöntää, että uusi 2080-luvulla on ihan uskomaton kappale! Jos kappaleet voivat aiheuttaa kylmiäväreitä, tämä tekee sen. <3 Kappaleesta on varmasti jossain vaiheessa tulossa musiikkishoot tähänkin blogiin :)
hotelli
Okei okei, nyt ei kuitenkaan ole kyse musiikkibloggauksesta, vaan nukeista, anteeksi :3 Olin Lapissa hiihtolomalla, josta on siis... viikko, hups! Otin siellä vain muutamia kuvia, enkä niinkään matkakuvia. Yhtäkään tunturikuvaa ei tullut otettua, koska loma hulahti lähes kokonaan lukemiseen ja kirjoittamiseen. Otin kuitenkin ilon irti mökin kuistilla makaavasta porontaljasta. Sen päällä oli aivan ihana kuvata, täydellinen taustakangas! Lisäksi kuvien taustaseinä on harmaansininen, niin kuin koko mökki ulkomaaliltaan. Norriellahan on kylmänharmaat hiukset, joten ne sopivat taustaväriin ihan erinomaisesti.
antiikki
Kyseessähän tässä kuvassa on kuuluisa tai vähemmän kuuluisa sanonta "kill your darlings", joka pätee niin valokuvaamisessa, kirjoittamisessa ja musiikissakin. Kaikessa. Käytännössä ottaen, tarkoitus olisi hävittää kuvista kaikki sellaiset piirteet, joita usein niihin lisäät. (esim. seepia, mustavalkoisuus, tekstit, vinjentit, filtterit, tietty nukke aina tms.) Yleensä itsestäsi kerta toisensa jälkeen hyvältä vaikuttavat piirteet kuvissa kuitenkin vain ärsyttävät ulkopuolisia ihmisiä ja lukijoita. 
Norrie minulla todellakin oli mukana, pahvilaatikossa, talouspaperilla ja pyyhkeillä vuorattuna. Käytiin menomatkalla hotellissa nukkumassa ja seuraavana päivänä Kemin lumilinnassa. Otin hotellista ja lumilinnasta muutaman kuvan, mutta lumilinnassa oli ainakin niin hämärää, että kuvaaminen oli hankalaa.
Lumilinnasta puheenollen, arvatkaa, mikä pisti silmään! Toinen nukkeilija. Siellä joku aamupäivällä käppäili Pullip-kädessään ja otti kuvia. Anteeksi, en tullut tervehtimään, etkä huomannut minua :( Ei ollut nimittäin kovin hyvä fiilis siitä kylmästä ja järkyttävän pitkästä ajomatkasta, olin eristäytynyt kaikesta elämästä Norrie mukanani xD. Mutta jos olit Kemin lumilinnassa 21.2 hiihtoloman alkuviikonloppuna ja aamupäivällä nukkesi kanssa niin minä näin sinut!

Lisäksi minulle on käynyt sellainen pieni vahinko, josta olenkin ilmoitellut jo aiemmin. Onnistuin kadottamaan rahani. Nettiin. Plasticpopille. Sain nuken. Olen iloinen! Neiti on saapunut jo, mutta ulkona on ropissut räntää siihen malliin, ettei valoa edes sisäkuvaamiseen ole riittänyt. Muutaman pakettikuva kuitenkin nappasin ja ajattelin laittaa tähän teille nyt pienen arvoituksen: Mikä nukke onkaan kyseessä? Alla muutama vihjekuva!Ja nyt pieni kuvasarja Norriesta :3
Norriella on muuten päällää vuosi sitten lapista saatu ihana eläinhaalari! En enne ollut edes ajatellut, että sen voisi pukea Norriellekin, mutta sehän sopi todella hyvin. 

Tässä kappale, josta musiikkia vaikka päivälle. Ei välttämättä sovi niin hyvin, mutta varmaan olettekin jo oppineet, että rakastan covereita.


harmaa
harmaa-2
harmaa-3
harmaa-4
harmaa-5
harmaa-6
harmaa-7
harmaa-8
harmaa-9
harmaa-10
harmaa-11
harmaa-12

Pitäkää kivaa seuraava viikko, kun minä taas täytän miljoona koetta :) Ehkä ensi postauksessa olisi aika jo kurkistaa sitä uutta nukkea. Mitä olette mieltä?

15 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! n u n <3 Ja olisikohan uusi neiti Pullip Laura? 8)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia♥3♥ Oot taitava kuvaaja:**'

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia♥3♥ Oot taitava kuvaaja:**'

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia. Norrie on niin söpönen. <3 Mäkin veikkaan pullip Lauraa.8)

  VastaaPoista
 5. Ihana shootti ja uusi tulokas ON Pullip Laura >:3

  VastaaPoista
 6. Myyn pääni jos tuo ei ole Laura 8). Kiva, että postasit jälleen :3. Norrie on todella kaunis neito ja se nostaa mun dalkuumetta ikävästi ylemmäs joka kerta kun näen kuvasia siitä =.=....

  VastaaPoista
 7. Norrie on niin suloinen! Olen satavarma, että tuo uusi tulokas on Laura:)

  VastaaPoista
 8. En oo satavarma uudesta tulokkaasta.. Oisko Laura..(en oo vrma kirjotinko oikein) mutta me en vaan pääse yli tosta ihanasta puvusta.Awww

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana shootti, Norrie on todella kaunis nukke! <3<3<3

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia oot tosi taitava kuvaaja ja ihana Norrie oisko tulokas pullip Laura:)

  VastaaPoista
 11. Uuuuu... Onkos tuo neitokainen söpö Laura palpero? Ja söpöjä kuvia :3

  VastaaPoista
 12. Ihana Norrie :3 Suloisia kuvia ja noi neidin chipit ja peruukki on rakkaus <3

  VastaaPoista
 13. ^^Kiitos ihan tuhannesti, olen sairastellut viikonloppuna ja kommentteja on ollut kiva lukea :3
  En ota kantaa arvauksiin, mut ei täällä tyhmää väkeä ole 8)

  VastaaPoista
 14. MIETIN HETKEN
  MUTTA
  PULLIP LAURA
  VARMASTI ON

  ja jos on ja uskon niin - niin ootan innolla kuvia neidistä, koska pullip laura ah ja oon itekkin harkinnu ostaa sen !
  mutta tosiaan, ihania kuvia norriesta, ja nyt pitääkin mennä kuunteleen tuo sannin kappale ~

  VastaaPoista
 15. Ihanaia kuvia & varmaan maailman suloisin haalari! :3 Norrie on myös suloinen!

  Onko Norriella muuten sbh obitsu? Jos on, niin vaihdoitko sen tapin siellä kaulan päässä toiseen kun laitoit sen Norrielle? Jos ymmärrät mitä tarkoitan. :)

  VastaaPoista