perjantai 18. huhtikuuta 2014

I ♥ You

Pääsiäisen aika juoksee vauhdilla eteenpäin ja koulussakin on ollut kaikkea kivaa koko viikon! Siksipä pikkuhiljaa tämäkin blogi palailee "yksi postaus viikossa"-tahtiin taas. Tietenkin heti kun syntyy hyvää ideaa tai jotain ihanaa kuvattavaa, en lupaa, ettenkö postaisi montakin kertaa viikossa ;)
   Tänään on ensimmäisen Derekin ja Reginan yhteisen shootin aika. Kuvia on tällä kertaa yli 30 kappaletta ja olen niihin itse erittäin tyytyväinen. Kysehän ei ole enää romanttisesta kuvasarjasta, niinkuin Lucian ja Derekin kohdalla, nämä sentään ovat vain sisaruksia. Hetkinen... "Vain sisaruksia"? Tämän shootin tarkoitus olisi nimenomaa osoittaa, että sanaa vain ei tarvita, sillä sisaruksetkin ovat tärkeitä toisilleen. Shootti on siitä erikoinen, että se on ikään kuin tapahtumasarja, eli kuvatarina ilman puheenvuoroja.
   Puen yhä ahkerasti tytöille given palkintoja, sillä rakastan niitä ja tuntuu, kuin en kyllästyisi niihin ikinä! :D Reginalla on tässä päällä musta mekko (tosiaan givestä), raidalliset, vihertävät sukkahousut ja mustat nahkamaiharit. Derekillä sen sijaan jo kerran nähdyt punaiset housut ja sama paita, kuin viimeksikin herraa kuvatessa; vihertävä pitkähihainen. Lisäksi shootissa on asusteena toimiva kultainen torvi ja sen tumma laatikko, jotka ostin kaaaauan sitten pienestä nukkekotiliikkeestä :3 Rakastan niitä!
   Kuvausilma oli mahtava, vaikka aurinko ei täydellä teholla paistanutkaan! Itse pidän enemmän pilvisestä säästä, jolloin valo kuvissa on tasainen, eikä väritkään pääse vivahtamaan oranssiin tai muuten liian lämpimään päin. Jos aurinko paistaa kokoajan, valo ei ole kovin tasainen, eikä esimerkiksi vaaleat kasvot näy kovin hyvin. Siksipä, olkaamme iloisia pilvisestä, mutta selkeästä säästä! :)

Musiikki on kiva kuvien taustalla, kannattaa laittaa.
Piano cover - Johanna Kurkela - "Oothan tässä vielä huomenna"

Kuvia voi selata aika reippaasti, jos tahtoo musiikin riittävän kaikkiin kuviin :)

torvi

torvi-2

torvi-3

torvi-4

torvi-5

torvi-6

torvi-7

torvi-8

torvi-9

torvi-10

torvi-11

torvi-12

torvi-13

torvi-14

torvi-15

torvi-16

torvi-17

torvi-18

torvi-19

torvi-20

torvi-21

torvi-22

torvi-23

torvi-24

torvi-25

torvi-26

torvi-27

torvi-28

torvi-29

torvi-30

torvi-31

torvi32

torvi33

torvi34 

Lukijatavoite tällä hetkellä tilanteessa 184/200! Kirikää, kirikää, sillä kuvatarina alkaa 200 lukijan kohdalla!

Lisäksi kaikille tulleille ja tuleville kommenteille puspus :* sillä olen ilahtunut niistä valtavasti! Kommeteissa voin lisäksi avata asioita, jos on jotain kysyttävää tästä shootista tms. :)

14 kommenttia:

  1. Ihana musashootti! ♥ Oot tosi taitava kuvaamaan ja sulla on ihana blogi nwn Musiikki sopi täydellisesti shoottiin!

    VastaaPoista
  2. ihana derek ja regina. ihanaa!

    VastaaPoista
  3. Apua ; - ; oikeesti nyt kerron sulle pari faktaa...
    1. Nää kuvat oli aivan upeita että tekis mieli itkeä... Toi musiikki sopii niiiin täydellisesti tonne taustalle ja tuo sellaista todella hyvää "fiilistä"! Tää postaus meni siis tonne niin syvälle kuin vaan ikinä pääsis... Laatu on kuvissa jotain niin ihanaa, että kadehdin ; - ; Sun kuvaus taidot on jotain niin täydellistä ja huippua et harva ees osaa kuvata noin hyvi! Saat sun nukkes näyttämään eläviltä ja siltä että ihan kun ne eläis just sitä
    hetkee.

    2. Sun nuket on jotain niiin täydellistä... Siis oikeesti... Tätä on oikeesti jopa vaikee sanoin kuvailla mut siis ; - ; Regina ja Derek on luotu toisilleen! Siis ihanku sun nuket olis jotain sukuu toisilleen ! Ne sopii täydellisesti yhteen ! Siis kaikki, Regina ja Lucia onku jotkut sieli siskot ja Dereks sopis varmasti molempien kaa yhteen :3 Sun nuket on todella kauniita ja täydellisiä et tekis mieli syödä ne :D

    Oon tosi huono tälläsis asiois koska en osaa selittää mitään mut toivottavasti saat jotain tolkkuu mun höpinöistä :DD Oot todella taitava kuvaaja et tuut pääsee viel tosi pitkälle! Ja olisit todellaki ansainnut ne 200 lukijaa koska en tajua ihisä ketkä ei lue sun blogia! Ne missaa kaiken ihanat ja parhaat ja kauniit postaukset! :) Ja ihanaa kun käytät noita give vaatteita ettei ne muu turhaan "hukkan" :D Oot mun lempi bloggaaja ja toivottavasti et ikinä lopeta nukkeiluu / bloggaamista / valokuvaamista ; w ;
    Anteeks mahdolliset k-virheet :c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi herranen aika *o* Kiitos sinulle niin valtavasti <3 Jaksat kommentoida aina tosi ihanan pitkän kommentin mun postauksiin. Et uskokkaan, kuinka paljon tällasilla kommeteilla on merkitystä mulle :'3

      Poista
  4. Aivan ihana <33 Niin kaunista, suloista, ihanaa, söpöä.... ää! Mä haluan äkkiä Pullipin♥ No onneksi olen aloittanut jo rahan keräämisen ja toivon mukaan pian saan tilattua Romantic Alicen nwn♥♥ Blogisi on muutenkin ihana ja olet TODELLA hyvä kuvaamaan! Kadehdin sinua ;)

    ihmemaaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana shootti<3
    Nukkes on ihan täydellisiä

    VastaaPoista
  6. ^^Ja tuhannet kiitokset kaikille kommenteille :3

    VastaaPoista
  7. Regina on niin kauniiiiis! owo ja Derek ja Regina sopii niin täydellisesti toisilleen :3 ja toi musa <3

    kirsikankukka3.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. ^^Kiiiiitos jokaiselle :* Hyvää pääsiäistä sinne suuntaan kaikille :D

    VastaaPoista
  9. Derek on lutuisa♥. Ja Regina hyvin kaunis taas jälleen :).

    VastaaPoista
  10. Ihana postaus c: siis taas kerran sun kuvat <3

    VastaaPoista