tiistai 10. syyskuuta 2013

Heikkaleikkejä

Tervehdys taas kaikille. Tämä ei nyt ole se 10 lukijan kuva postaus, mutta ajattelin jotain laittaa. Mutta antaa tän postauksen kiittää, kun blogi on saanut 1000 kattomista, kiitos siis siitä :) 

Oltiin vähän Reginan kanssa hiekkalaatikolla sotkemassa ja hyvin onnistuneita kuvia tuli. Ette halua tietää kauanko aikaa ja vaivaa tähän käytin, tuskinpa edes on tarpeellista sillä en paljoa. Tossa tommonen jännittävä tekele Reginan päällä. Ompelin tuon mekon viikonloppuna. Kun nyt saataisi sateisia ilmoja, voisin esitellä täällä tekemäni sadetakin Reginan päällä, mutta jos oikeasti meinaa pysyä kauniina tämä ilma, niin laitan kuvia sitte tylsässä muodossa ;)
Mutta, sen enemmittä puheitta, tässä nämä kuvat.










Rakastan noita kuvia, jossa sillä on käsissä hiekkaa <33 Ja kun mä johonkin tykästyn, sitä tulee lisää, joten odottakaa tollasia viel myöhemminkin :))

Kommenttia taas toivon, niinkun aina ja tietenkin lisää lukijoita. Oon kuitenkin ihan super ylpee, mulla on jo 14 lukijaa, hyvä alku ja nopeesti tullu. 

5 kommenttia:

  1. Regina on nätti ♥♥ Ihmeen siistin näkösenä oot säilyttäny nuken peruukin owo <3 Rakastoin tuohon mekkoon, sekä koruihin, sillä ne sopivat asuun täydellisesti ♥♥ Uusi headerikin on nätti ♥


    http://welovekaivo.blogspot.fi/
    ♥~Nukkeblogi~♥
    http://i-m-aliv.blogspot.fi/
    ♥~Lifestyle~♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja eihän tuo nukke niin vanha oo, että peruukki ois viel huonoks menny. :)

      Poista
  2. Ihania kuvia :3Jos kiinnostaa niin --->http://naturlworld.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Liity myös toki lukijaksi jos kiinnostaa :D

    VastaaPoista