keskiviikko 28. elokuuta 2013

Pihalla

Kun joku esitti toivetta, että kuitenkin laittaisin näitä tämänpäiväsen kuvailun tuloksia, niin eihän siinä muu sitte auttanu xD Kuvasin siis taas tylsässä samassa ympäristössä, kun yleensäkkin, mutta eri vaatteissa tuo nukke kuitenkin nyt on. Ja tommosen puolittaisen tapahtumasarjan/kuvatarinan alkua nähtävissä ekoissa kuvissa, mut into loppu kesken, niin ei tullukkaa kun vaan erillisä kuvia. 

Taas toivon paljon kommentteja ja lupaan nyt (myöhemmin kadun), että kun blogilla on 10 lukijaa laitan tänne pitkän kuvatarinan, tuosta Rgeinan profiilista löytyvästä kirjotestusta tarinasta. Elikkä sama juttu tulee, mutta kuvina. Kannattaako alottaa jo nyt se valmisteleminen? Toivottavasti kuitenkin joskus tulee 10 lukijaa täyteen :)






















Mulla olisi ollut vielä muutama kuva, mutta jotenkin meni jumiin, eikä suostunu lataamaan enempää kun nämä, mutta myöhemmin sitten :)
Kommentteja toivon siis :D

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Todellisuudessa ne on vanhoja barbien vaatteita :D

      Poista
  2. Onpa ihanan muhkea syyshortensia; kuvat nukesta kukkien kanssa ovat tunnelmallisia!

    VastaaPoista
  3. Ihana Principessa sulla ja kivan kesäsiä kuvia :3

    VastaaPoista
  4. sulla on aivan ihana blogi :3

    • learn-from-the-streets.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Tosi hienoja kuvia, kuvaat hyvin ja kuvat on hyvälaatuisia, laadussa ei moitittavaa. Kuten moni ei niin kauan nukkeilua harrastanut ihminen tekee, sä kuvaat siihen nähden tosi hyvin. Kehotan sua ottamaan enemmän suoraan kuvia, ettei ne näytä sellaisilta alhaalta otetuilta. ääh, oon tosi huono selittämään. No, ethköhän sä jonkun verran tajunnut mitä haen takaa :'D
    Kivoja kuvia silti, tykkään nukkesi vaatteista :)

    VastaaPoista